Détár Enikő tökéletesen új életet él. Ha úgy látszik éppen, hogy valami nem akar éppen összejönni a hétköznapokba, akkor is próbűl túljutni a gondokon.

Hirdetés

A sztár, ha éppen nem dolgozik, akkor egy új otthon építésének problémáival van elfoglalva.

  • Rengeteg  elmegy az építkezéssel- és nem halad túl gördülékenyen, de ez már csak ilyen. Az elmúlt hetekben kicsit besűrűsödtek az események, rohangálok, mint pók a falon, viszont a páromnak köszönhetően sok teher lekerül a vállamról, amiért hálás vagyok neki – mondta el Enci a HOT! magazinnak.

Mivel nagyon sokat próbál és rohangál napközben, nem tudja a gondolatait, problémáit letennie, ezért csak keveset alszik.

– Annyi mindent kell egyszerre kézben tartanom, plusz napközben pörögnöm, hogy az agyam éjszakára sem áll le. Így többször előfordul, hogy összesen négy órát alszom.

 Image result for détár enikő péter

Hirdetés

A hétköznapi gondok ellenére remekül van.

A fiam ölelése reggelente felbecsülhetetlen. De megtalálom a boldogságot az apró dolgokban is, például roppantmód feltölt, ha együtt eszik a család. Ráadásul a színház is nagyon sok örömet ad, kijátszom magamból az érzéseket, ez felér egy terápiával – mondta Enci.

Enikő és kedvese Péter, sajnos kevés időt tudnak együtt lenni.

Kevés időnk jut egymásra, mégis jól működik a kapcsolatunk, megvannak a saját kis fortélyaink, bár azt nem tagadom, hogy olykor akadnak nehézségek. Válás után vagyunk mindketten, ki kell alakítani egy ideális jövőképet, ami nem megy egyik napról a másikra. Most egyelőre az életünk szervezést igényel. De a szívem legnagyobb örömével gondoskodom a családomról, és ha olykor nem is a tervem szerint alakulnak a dolgok, igyekszem mindenből a legtöbbet kihozni.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Détár Enci őszintén vallott Péterrel való kapcsolatáról: most nem könnyű!
error: Content is protected !!