Üvöltözéssel, hadonászással zavarta meg az elegáns partit a férfi. A biztonságiak profi módon kísérték a garázsba az ököllel támadó botrányhőst.

Az elegáns rendezvényhez méltatlan balhé zavarta meg a Story-gálát a vacsora után, fél tizenkettő táján. Az év egyik legrangosabb társasági eseményén az egyik vendég hangosan hő­zöngeni, feltűnősködni kezdett, sőt – miközben Nyári Károly fülbemászó dallamokkal andalította a bulizókat –, a zongora közelében váratlanul letolta a nadrágját.

Hirdetés

A középkorú férfi egyébként amolyan ismeretlen ismerős: mindenki látta már, de senki nem tudta megmondani, kicsoda és mivel foglalkozik, többen tudni vélték, hogy rockzenész. Arra viszont mindenki tisztán emlékszik: ahol ő megjelenik, nem lehet balhémentes az este. Rendszerint sok alkoholt fogyaszt a rendezvényeken, és ilyenkor vállalhatatlanul viselkedik. A kínos balhé az aulában folytatódott és durvult el, mert itt a lármás vendég mintegy negyedórás ordibálás után rátámadt a biztonsági őrökre, akik távozásra kérték.

Munkatársunk szemtanúja volt, amikor ököllel a biztonságiakra támadt, akik rendkívül higgadtan, profin tették a dolgukat: nem ütöttek vissza, csak védték az ütéseket, és közben falhoz szorították az őrjöngő, válogatott trágárságokat kiabáló férfit. Így sikerült elérni, hogy elinduljon a gálának otthont adó szálloda parkolójába. Ide két biztonsági ember kísérte, akikre újra rátámadt, ezt örökítette meg telefonjával a Bors munkatársa.

A férfi ismét ököllel ütött, és a balhé csak azért nem fajult to­vább, mert az egyik őr telefonon rendőri segítséget kért, ráadásul feltűnt a férfi partnernője is, akivel sietve távoztak. A Story-gála egyébként, mint minden évben, az incidenst leszámítva tökéletesen sikerült, közel száz híresség tette tiszteletét. A példás rende­zést a nagyszerű ételek tették felejthetetlenebbé, a szervezők a férfi balhéját is diszkréten kezelték, sokan észre sem vették a kínos jelenetet. Még az eset közelében zenélő Nyári Károly sem.

Hirdetés

– Átszellemültem, én ilyenkor csak a produkciómra figyelek és arra, hogy a vendégek jól szórakozzanak. Mindig hatalmas tömeg van a zongorám körül, így én ebből az egészből semmit sem vettem észre – mondta lapunknak a zenész.

A gálának otthont adó hotelt is megkerestük, de az illetékest – az ígéret ellenére – nem kapcsolták.

Tízmilliókat érő luxusfeleség

Ahogy az lenni szokott, az eseményre mindenki megadta a módját, a legtöbb hölgy már hetekkel a gála előtt kiválasztotta a ruháját, sminkest és fodrászt fogadott, hogy legszebb fényében ragyoghasson a bulin. Csősz Boglárka azonban mindenkin túltett, a török milliárdos feleség négymillió forintos ruhában érkezett a partira. Reem Acra New Yorki divattervező legújabb költeményét választotta.

– Négymillió forintba került, száz százalék selyem, csipke és tüll, teljesen kézimunka az egész. Isztambulban vásároltam. Ez a tervező főleg a vörös szőnyegre tervez, sok hollywoodi díva viseli a ruháit. Az év színét választottam, ez az ibolya. Az ékszereimet is ehhez választottam, a nyaklánc, a fülbevalók és a gyűrű közepén a liláskék drágakő tanzanit, gyémántokkal van mindegyik körülrakva. El sem merem árulni, mennyibe kerültek. A tanzanit néha drágább, mint a gyémánt, csiszolástól és súlytól függ – mondta lapunknak Bogi, aki azt is elárulta, ha ilyen drága ékszereket visel, mindig van “követője”.
– Isztambulban van saját sofőröm és biztonsági őröm, aki mindenhova követ, de Budapesten erre nincs szükség. Ilyenkor a telefonom biztosít, amiben van nyomkövető – folytatta a színésznő.

Medveczky felöltözött

Sokan azt találgatták, Medveczky Ilona idén milyen merész ruhával lepi meg a közönséget. A 77 éves táncművész ugyanis korábban hol a mellét, hol az intim tájékot épphogy fedő ruhakreációkban érkezett a gálára. Óriási meglepetésre Ilona szolid, lepelhez hasonló, fekete, fedett ruhában érkezett, cserébe a frizurája egy hajszobrászati remekmű volt.

bors

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Durva! Letolta a gatyáját a Story partin a részeg zenész
error: Content is protected !!