Körözik Király L. Norbertet (28). A police.hu-n megjelent adatok alapján az X-Faktor egykor sztárja ellen a Szigetszentmiklósi Járásbíróság adta ki az elfogatóparancsot december elsején, mert az énekes nem hajlandó gyermektartást fizetni.

Hirdetés

Ez a cselekmény a hazai jogrend alapján szerint két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. Hárommal akkor, ha a fizetés elmaradásával a gyermekét súlyos nélkülözésnek teszi ki.

Király L. Norbert és volt felesége között nem sokkal most ötéves gyermekük születése után megromlott a kapcsolat, végül az egykori szerelmesek a válás mellett döntöttek. Szinte ezzel párhuzamosan a fiatalember fellépései is ritkulni kezdtek. Azt az énekes Facebook-oldaláról is tudni lehetett, hogy ő és volt neje nincsenek jóban. Norbi menedzserének nyilatkozatából kiderül, hogy a körözés is ennek a viszálynak az eredménye.

Az X-Faktor egykori sztárjának kisfia már ötéves /Fotó: Instagram

Hirdetés

– Király L. Norbert felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, hiszen nem veszett el, nem tűnt el, így körözni sem kell. Új helyre költözött, dolgozik és éli az életét, de az tény, hogy a volt feleségével nem értenek egyet a gyerektartással kapcsolatos kérdésekben. Ám ezek tisztázása és a megegyezés is folyamatban van, a felek dolgoznak azon, hogy ez az ügy minél előbb rendeződjön – üzente az énekes a képviselőjén, Mihalcsek Noémin keresztül, de ő maga nyilatkozni nem akart.

Az biztos, hogy ezt az ügyet komolyan kell vennie, de dr. Kamarás Péter jogi szakértő szerint az ügyben eljáró bíró döntése, hogy letartóztatja-e az illetőt, ha előkerül.

Az énekes arcképe felkerült a rendőrség nyilvántartásába /Fotó: police.hu

– Mivel a körözés tanúsága szerint ez az ügy már bírósági szakaszban van, volt rendőrségi nyomozás, és nem találták az illetőt. Amennyiben előkerül, és megjelenik a bíróságon, igazolnia kell hiteltérdemlően, hogy elérhető, nem tűnik el megint, de így is a bíró saját hatásköre eldönteni, hogy letartóztatja-e vagy nem. A gyermektartás-elmulasztási ügyekben egyébként legalább hat hónapi elmaradás után indítható csak eljárás, így az ebben az ügyben körözött személy már jó ideje nem fizetheti azt – árulta el a szakember.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Elfogatóparancs lett kiadva Király L. Norbi ellen! Aki látta, jelentse!
error: Content is protected !!