A jó gazdasszony nem csak jó ételeket készít, hanem arra is ügyel, hogy a tűzhely mindig ragyogjon

Ezt a legnehezebb mindig elérni, hiszen az étel kifröcsög, odaég, piszkot csinál nap mint nap.

Hirdetés

Hirdetés

Ezt a receptet mindenképp érmes alkalmaznia a háziasszonynak, akik újszerű, és patyolattiszta tűzhelyet szeretne. Nagyon jó! Aki ragyogóan tiszta sparhertre vágyik, ismerje meg a következő régi és hatékony trükköt

Erre lesz szükség:

  • 500 ml-es szórófejes palack
  • 3 ek szódabikarbóna;
  • egy fél tk mosogatószer;
  • 1 ek szilikon ragasztó;
  • 1 csésze forró víz.

A használat módja:

  1. az összes összetevőt tegyük a palackba
  2. jó rázzuk össze, hogy jól összekeverjük őket
  3. egy vékony réteggel szórjuk be az előre letörölt tűzhelyt
  4. hagyjuk hatni és megszáradni, és, amikor szennyezett lesz újra a tűzhely, egyszerűen egy mozdulattal töröljük le róla a piszkot. Ez a szer azért jó, hogy ne kelljen sikálni a piszkos lerakódást, hanem egyetlen mozdulattal le tudjuk törölni. A tisztításhoz egy száraz, tiszta szivacsot használjunk.
  5. A szer bármeddig eláll, de, ha elfogy,újra el kell készíteni. Ha ezt a keveréket használjuk, többé nem kell azon aggódnunk, hogy egy kiadós ebéd elkészítése után, hogyan fogjuk a tűzhelyről letisztítani az étel-és zsírmaradékokat. Sőt, a bolti kémiai anyagokkal szemben az is nagy előnye, hogy nem tartalmaz az egészségünkre káros, mérgező anyagokat.
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
ENNEK A RÉGES RÉGI KEVERÉKNEK HÁLA A 30 ÉVES TŰZHELYEM MOST IS VADONATÚJNAK LÁTSZIK
error: Content is protected !!