2017. első hónapja az újdonságok korát hozza el minden csllagjegy számára. Némelyikük szerencsésebb lesz mint a többi, de a lehetőségek mindenkinek adottak, hogy a legjobbat hozza ki az új évből

Hirdetés

Image result for january horoscope

 

A legszerencsésebb a Mérleg, az Oroszlán és a Bak lehet, de lássuk a többi jegy előrejelzését is!

Kos: Kellemetlen meglepetés érhet, ha abban bíztál, hogy az év első hónapja igazi előrelépést hoz az életbe. Több türelmet a családdal szemben, ez segíthet. Ha most egyedül akarsz lenni, beszéld ezt meg szeretteiddel. ha a lelki dolgok elsimulnak, sikeresebb lesz az életed többi területe is.

 

Bika: A 2017-es év sok jót és újat tartogat neked. Persze néha elakadások is lesznek, ezért a január változékony hangulatban fog telni, de még így is jó időszakot fogsz zárni a végén. 

Az emberi kapcsolataid jól fognak alakulni, ám egy-két félreértésből fakadó veszekedés előfordulhat januárban. A vitákra keressünk nyugodt megoldást, a kételyeinket ne nomjuk magunkba, mert a rokonaink segíteni fognak a megoldás megtalálásában. A munka terén is nagy fontossága lesz a januárnak, de csak, ha nyitottak vagyunk.

Ikrek: Januárban gyakran kell gyors elhatározást hoznunk, mert a tétovázást nem támogatják most a csillagok. Legyünk vakmerők, mert akkor gyorsan magunk mögött tudjuk a gondokat.

Az év első hónapjában ne felejtsük el, hogy csak az nyer, aki mer is!

Ennek következtében nagy terveink lehetnek. Januárban próbálnénk a jó irányba indulni, de az emberi visznyaink terén is szeretnénk fejlődni.

A következő hetekben indítsunk el olyan változásokat, amelyek másoknak is jó. Ami január első felében nem sikerül, az később jóra fordulhat.

Rák: A 2017-es év nagyon  zűrös lesz. Most lehetőségünk nyílik, hogy új dolgokra csapjunk le, és megfelelővé tegyük a nyitást. Január első napjaiban nem lesz elég az eddig használt képességeink bevetése, ezért vegyük elő a rejtett képességeinket is! Mutassuk meg, hogy mit tudunk.

Ne felejtsük el, hogy a sikerért sokat kell dolgoznunk 2017-ben is! Januárban sem remélhetjük, hogy mások oldják meg a dolgainkat, mert csak magunkon múlik, hogymire megyünk.

 Oroszlán: Fárasztónak ígérkezik a január, mert rengeteg új lehetőségre csaphatunk le, ráadásul sokan kérik a segítségünket.A hónapban különösen fontos, hogy ne maradjon elvégzendő feladat, megválaszolatlan kérdés, mert ezek nagyon gyorsan feltorlódhatnak.Ha nincs kedvünk hozzá, akkor is válaszoljunk mindenre, illetve oldjuk meg az ügyeinket!

Otthon sem lesz zavartalan a januári légkör, mert kisebb problémákkal, banális vitákkal kell foglalkoznunk.Az ünnepek miatt szőnyeg alá sepert családi ügyek most előkerülnek, hogy rendezzük őket.Már január első napjaiban is sokat tehetünk a csodás karrierünk érdekében.

Szűz: Az év első napjai kellemetlen pillanatokat tartogatnak, mert egy barát, kolléga, vagy más ismerős tudatlanul, vagy direkt, de kínos helyzetbe sodorhat.Jól tennénk, ha nagyon figyelnénk a különféle változásokra, mások reakcióira, mert így idejekorán észrevehetjük a bajt, amit még elkerülhetünk.

Hirdetés

Ez a helyzet érzelmileg kikezdhet, de ne hagyjuk, hogy a szituáció elkedvetlenítsen!Próbáljuk minél jobban kihasználni az erősségeinket, képességeinket arra, hogy kimaradjunk a bajból!Január 7-e után napról napra jobban mennek majd a dolgaink.

Mérleg: Egész jó eredményeink lehetnek januárban, emiatt érdemes magasabb fokozatra kapcsolni, és az élet minden területén a maximumra törekedni.Habár az év első havában sok feladatunk lesz, mégis olyan könnyen megy ezek megoldása, hogy lesz időnk fellélegezni.

Problémáink egy része a múlttal együtt elvész.Januárban olyan emberek támogathatnak, akikre egyáltalán nem számítottunk.A hónap közepén egy kellemetlen családi ügy kerülhet elő.Ennek a megoldásához minden tudásunkra és képességünkre szükségünk lesz.Januárban kiderülhet, hogy valaki jobban függ tőlünk, mint azt eddig gondoltuk, most pedig segítenünk kell neki.

Skorpió: Nekünk is fel fog tűnni, hogy milyen szélsőségesek az érzelmeink január elején.Ez a lelkileg megterhelő időszak, sok kérdést fog felveti, ráadásul kellemetlen szituációkra is számíthatunk.

Jól tennénk, ha felismernénk, hogy nagyon sok dolog megváltozott körülöttünk, ezekhez pedig muszáj alkalmazkodunk, ugyanis ezt diktálja a saját érdekünk.Ez elsősorban az emberi kapcsolatok terén igaz, ezért gondoljuk át és értékeljük ezeket!

A legokosabb az lesz, ha új barátokat keresünk, mert ebből többet is találhatunk.A tudásunk gyarapítása érdekében vegyünk könyveket, magazinokat, esetleg menjünk tanfolyamra, ahol ismerkedhetünk is!

Nyilas: A új év új és ismeretlen kihívásokat hoz, ám a csillagok csak ennyit tehetnek értünk, mert azt már nekünk kell eldöntenünk, hogy mennyit vállalunk és mennyi áldozatot hozunk az eredményekért.

Januárban egy régebbi vágyunkat is beteljesíthetjük, úgyhogy ezt ne halogassuk februárig vagy márciusig, de a jövő hétig se, hanem azonnal kezdjünk bele a dologba!Egy korábbi tevékenységünkért is megkaphatjuk az érte járó elismerést, hírnevet, de az sem kizárt, hogy magasabb pozícióba kerülünk.

Januárban komoly, leginkább pozitív változások várhatóak az életünkbe.Ha állásajánlatot kapunk, akkor azt ne utasítsuk vissza!Legyünk bátrak, hiszen mikor kezdjünk bele valami újba, ha nem az év elején?

Bak: Januárban megszaporodnak az elvégezendő ügyeink, ezért még a hétköznapi dolgainkra is nagyobb figyelmet kell fordítanunk, ahogy a munkában, és az életünk más területein is.Az év első havában sok és fontos beszélgetésekre kerülhet sor.

Most csak rajtunk múlik, hogy mennyit teszünk meg a céljainkért.Januárban nagyon fontos, hogy még a legapróbb dolgokra is elég időt fordítsunk!Szerelemben a hónap utolsó napjai lehetnek izgalmasak, mert felbukkanhat egy régi kedvesünk, de lehet, hogy a csillagok más meglepetést is tartogatnak.

Vízöntő: Nem lesz egy uncsi hónap a január, tehát napoljuk el, ha lazítást  tervezünk az év első havára! A következő hetekben nem maradhat ki az életünkből az izgalom és a munka.

Januárban fontos, hogy figyelmesek legyünk, kerüljük a hirtelen döntéseket, felelőtlenséget, és ne tegyünk semmit, amit később megbánnánk. Igaz ez arra is, hogy ne kapkodjuk el a szavainkat!

A következő hetekben könnyen visszaüthet a felelősségérzet nélküli cselekvés, ami nagyobb konfliktust teremthet.2017 első havában ragaszkodjunk az okos, logikus, előrelátó és belátó viselkedéshez!

Halak: Januárban váratlanul jöhet néhány lényeges hír, amit érdemes lesz meghallani, mert sok jót hozhatnak. Most olyasmiről hallhatunk, ami lehet, hogy nem a mi dolgunk, ezért ne éljünk vele vissza!

2017 elején mindent a helyén kell kezelnünk! Januárban igyekezzünk sok időt és energiát fordítnai a rokonokra, főleg akkor, ha a gyerekünk tanulásáról, vagy a szülőkkel kapcsolatos ügyekről van szó! Januárban lehet valaki mellettünk, akinek a sorsa attól  is függ, hogy mennyire segítjük.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Ez a 3 csillagjegy lesz szerencsés januárban, nézd meg, ott vagy-e köztük!
error: Content is protected !!