Csodaszép  hosszú haját vágatja le a francia a szépség a betegség miatt. A nők ragaszkodn szép hajukhoz . Sok tekintetben persze ehhez az is hozzájárul, hogy a férfiak szerint egy nő csak akkor vonzó, ha hosszú haja van. Az alábbi videóban szereplő fiatal lánynak mindig hosszú haja volt, mielőtt elhatározta, hogy levágatja gyönyörű, hosszú haját.

Hirdetés

Lauránál nemrég rákot diagnosztizáltak, ezért arra az elhatározásra jutott, hogy levágatja a haját, még mielőtt az úgyis elhullana a kemoterápiás kezelések miatt. Egy profi stylist, Jerome Lorde segítségét kérte, hogy kiválasszák a számára legtalálóbb rövid hajat.

Hirdetés

Jerome úgy látta legjobbnak, hogy Laura haját egy nagyon menő frizurává alakítsa át, éppen ezért a ma divatos pixie stílust választotta számára. A fiatal nő gyönyörű arcához nagyon jól talált ez a merészebb frizura.

Bár elsőre kissé furának tűnt a nagy váltás, alig néhány óra múlva már teljesen megbarátkozott az új külsővel. Sajnos a nagy átalakulás után két héttel Luara az összes haját elveszítette a kemoterápiás kezelésektől.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Ez a gyönyörű lány rákot kapott, a fodrász levágja a haját, nagyon megrendítő videó
error: Content is protected !!