Nem csak a tizenévesek álmodnak szép bőrről. Még ha már ki is nőtted a pattanásos kort, van néhány dolog, ami ronthatja a bőr szépségét. Ezek közé tartoznak a ráncok, pigmentáciks, sötét karikák és öregségi foltok. Az alábbi maszk segítségével drámaian javíthatod a bőr megjelenéséta. Akár 2 óra alatt leszáradnak a pattanások.

Hirdetés

 

Ehhez szükséges: 

  • 2 evőkanál szárított gránátalmapor
  • 1 evőkanál méz
  • 2-3 csepp citromlé
  • 1 evőkanál túró vagy joghurt
  • 1 evőkanál paradicsomlé
  • 2 evőkanál teljes tej

 

1.) Száraz bőr:

Először így készül a gránátalma por. Ez nagyon egyszerű: elfogyasztása után a gyümölcs héját gyűjtsed össze egy tartályban. Vágd apró darabokra, és szárítsd meg a napon.

YouTube / Hair & Beauty Care

Néhány nap múlva teljesen kiszárad. Akkor morzsolódik finom porként a kezedben. Egy mixerrel őröld meg. majd tedd a port légmentesen záródó edénybe. Ez a 3 hónapig használható.

Hirdetés

YouTube / Hair & Beauty Care

Ezután keverd össze a gránátalma port mézzel. Akkor keverd bele a joghurtot, paradicsomlét és a tejet. Végül jön a hozzáadott citromlé. Minden összetevőt keverj össze egy masszává. Tedd a maszkot az arcodra (kivéve a szem környékét), és hagyjad rajta 20 percig. Mosd le utána langyos vízzel és kend be hidratáló krémmel. Sokkal simább lesz a bőröd, és kap egy lágy fényt.

YouTube / Hair & Beauty Care

2.) zsíros bőr: 

Keverj össze 2 evőkanál gránátalma port, 1 evőkanál mézet, 2-3 csepp citromlét egy edénybe, és keverd össze a hozzávalókat. 15 percighagyd fent. Mossad meg az arcod hideg vízzel és szárítsad meg a bőrt egy tiszta törülközővel.

YouTube / Hair & Beauty Care

Mi teszi ezt a maszkot olyan hatásossá? A gránátalma por. Tartalmaz sok olyan antioxidánst, amely megfiatalítja a bőrt. Próbáld ki ezt a módszert egyszer, és csodálkozni fogsz, hogy a bőr problémák eltűnnek.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Ez a maszk 20 perc alatt eltünteti a karikákat, barna foltokat, ráncokat és pattanásokat az arcodról! Zseniális!
error: Content is protected !!