Az év fordulóján meg kell szabadulni egyes dolgoktól, hogy tiszta lappal kezdődhessen az új év. Ezt az 5 dolgot takarítsd ki életedből, meg fogsz lepődni, mennyi pozitívumot fogsz tapasztalni:

Hirdetés

Image result for 2017

1. Azoktól, akik nem szeretnek, és te sem szereted őket

Ez nem túl bonyolult, hiszen az ilyen személyek csak rossz dolgokat, borúlátást, rosszkedvet, gyűlöletet, féltékenységet hoznak az életedbe. Mégis, sokszor nem vesszük a bátorságotés fáradtságot, hogy teljesen kizárjuk őket az életünkből, most azonban cselekedni kell.

2. A felesleges megfelelési vágytól

Élhetjük úgy a napjainkat, hogy mindent megcsinálunk, hogy külső elvárásoknak megfeleljünk, de ezzel a saját útunkat eltorlaszoljuk feleslegesen. Meg kell tanulnod a magad útját járni ahhoz, hogy fejlődni tudj, és nem megfelelni másoknak, ami csak energiapazarlás.

Hirdetés

3. A pesszimizmustól

Akkor, mikor minden racionális ok nélkül úgy érezzük, hogy rosszul vagyunk, nem fognak sikerülni a dolgaink, céljainkat nem tudjuk elérni egyedül, akkor csak magunkat fékezzük le, és rossz irányba indítjuk dolgainkat gondolatainkkal. nemet kell mondani a borúlátó hangulatokra, és minden napban egy új lehetőséget látni.

4. Az irigykedésről

Sajnos sokan hajlamosak saját helyzetüket másokéhoz hasonlítgatni, ami általában fékezőerő, és megmérgezi a hétköznapokat. Ha mindent megtettünk, amit tudtunk, a másiknak mégis több van, örüljünk neki, ez csak azt jelenti, hogy nekünk is nyitottak a lehetőségek. Inkább tanuljunk, mint irigykedjünk.

5. Le kell száálni a döglött lóról

Ha valamit már nem lehet megjavítani, azt el kell engedni, mert felesleges energiapazarlás. El kell engedni ezeket a dolgokat, emberi viszonyokat, és lelkileg újjá kell születni. Az élet halad tovább, amit élni kell, nem pedig a múlt ködébe kapaszkodva lebegni.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Ha ettől az 5 dologtól megszabadulsz az ÚJ ÉVRE, jelentős javulás áll be az életedben!
error: Content is protected !!