Ki­de­rült, hogy mivel vé­de­ke­zik a Fanni meg­gyil­ko­lá­sá­val gya­nú­sí­tott férfi!

Hirdetés

 

VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László egykori ügyvédje – egyben nagybátyja – elárulta a Blikknek, hogy volt ügyfele miként emlékszik vissza november 20-ra, amikor Novozánszky Fanni eltűnt, és a rendőrség gyanúja szerint meghalt.

 A gyanúsított volt ügyvédjén keresztül azt állítja, azért kereste fel Fannit, mert be akarta venni őt a cégébe.

Azért ment a lakására, mert alkalmazni akarta Fannit. A lány munkanélküli volt, és Laci fel tudott volna venni utána állami támogatást

– mondta el  Brodmann Péter és hozzátette: Lászlónak a Fannival közös ismerősük mondta meg, hova vigye a lányt.

“Amikor László megérkezett, a lány alélt volt, ő pedig feltételezte, hogy valamilyen szer hatása alatt állhatott. Azt mondta neki egy közös ismerősük, hogy vigye a lányt egy megadott helyszínre egy megadott időpontra. Ekkor követte el a legnagyobb hibát, hogy nem a mentőket vagy a rendőröket hívta. Jóhiszeműen­ úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mert akkor bajba kerülhetne ő is és az is, aki a szert Fanninak adta” 

Hirdetés

Ezek után a vádlott – elmondása szerint – az autójába tette a magatehetetlen Fannit. Ekkor készített róluk felvételeket a biztonsági kamera.

Lichy József, Fanni családjának ügyvédje szerint B. László volt ügyvédje zagyvaságokat beszél. 

Kapásból több ponton is lehet cáfolni az elhangzottakat,

hiszen hogy jut be valaki egy másik ember lakásába, miért nem riasztja a mentőket, ha látja, hogy az illető rosszul van, és főleg, miért vállal olyan kockázatot, hogy odaadja ismeretleneknek? Nagyon szeretnénk tudni, hogyan ölték meg Fannit”  – tette hozzá az ügyvéd.

A hihetetlen történettel előálló Brodmann Pétert ügyvédként kizárták az ügyből, mert tanúként szeretné meghallgatni a rendőrség egy, az autóban talált véres kötél miatt, továbbá DNS-mintát is kell adnia.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
hatalmas for­du­lat VV Fanni-ügy­ben: elképesztő verziót adott elő a gya­nú­sí­tott!
error: Content is protected !!