Berki Krisz­tián párja nem restellte megmutatni méregdrága luxusajándékát az Instagramon. A rajongók lehordták alaposan az anyukát.

Hirdetés

Sok kommentelő alaposan kiborult a kép láttán, amit Hódi Pamela valószínűleg csak jókedvében posztolt az Instagramra. A sztárok között mindenhol a világon szokás, hogy karácsonykor a fenyőfafa mellett kívánnak boldog ünnepeket, úgy tűnik azonban, hogy Pamela ezúttal alaposan melléfogott.

Berki Krisztián párja egy hatalmas, több százezer forint értékű táskát kapott Berkitől, ettől persze boldog volt, amit meg is akart osztani rajongóival.

A követői azonban nem igazán voltak elájulva a méreg drága táskátóll: sokan úgy érzik, igazi felvágás ilyesmivel kérkedni egy náluk sokkal gazdagabb celebnek, míg más rajongók inkább adakozásra buzdították Pamelát és Berkit.

Hirdetés

“Nagyon szegényes a karácsonyod!” – kellemetlenkedett az egyik kommentelő.

Az árát inkább adtad volna egy szegény családnak …… de hát neked nagyobb szükséged van arra a táskára…

“Jaj de randa ez a táska..hát ingyen se kéne..”

Sokan Pameláék oldalára álltak, az irigy megjegyzéseket pedig leszólták: ha nem érdekli őket, minek követik Pamela hétköznapjait és ünnepnapjait.

 

Hódi Pamela valószínűleg nem akadt ki nagyon, egyrészt megszokta már a beszólásokat, másrészt örül a gyönyörű, drága táskájának, ami mindenért kárpótolja.
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Hódi Pamela kiverte a biztosítékot karácsonyi ajándékával
error: Content is protected !!