Nem adhat jó választ Natika szomorú kérdéseire.

Hirdetés

Azt hitte, a kellemetlen migrén betegsége kapcsán hívták be a Mokkába, ehelyett ismét  a magánéleti válsága lett a központi témája a beszélgetésnek Hódi Pamelával.

Mint ahogyan azt a TWN.hu elsőként megírta, néhány napja mentőt kellett hívni a gyönyörű édesanyához, akit hosszú évek óta időszakosan elviselhetetlen fájdalmak gyötrik. Pamela már tudja, a cluster-fejfájásban szenved, amit kezelni lehet, gyógyítani egyelőre nem.

Ma reggel a Mokkában azonban nem csak erről, hanem a Berki Krisztiánnal való szakításról is kérdezték Mádai Vivienék, és bizony, a véleményét és az igazságot mindig nyíltan vállaló Pamela most sem tett lakatot a szájára.

Hirdetés

Hódi Pamela már a beszélgetés elején leszögezte, szerinte a világ egyik legtermészetesebb dolga, hogy ha szétmegy egy pár, bírósághoz fordulnak, hogy legyen egy ítélet a gyermekelhelyezési ügyben.

Mindezeken túl Pamela azt is kikotyogta, bizony, kislánya altatáskor, a sötétben gyakran gondolkozik azon, mi lehet a szüleivel, hogy nincsenek együtt. Erre utalnak azok a kérdések, amiket feltesz az édesanyjának.

Amikor megkérdezi tőlem: Apának te leszel a felesége? És mondtam neki, hogy nem. De akkor ő már nem lesz az apukám? Szegénykém nem érti, hogy ha ő már nem lesz nekem a férjem, akkor már az apukája sem lesz…!?” – mondta Pamela a műsorban, majd elrulta azt is, hogy magyarázta meg kislányának a jelenlegi helyzetet.

De nem csak ezt. Pamela keményen megfogalmazta a véleményét Berki új párja, Mazsi és Berki asszisztense kapcsán is! Videó!

A teljes videót itt találod!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Hódi Pamela üzent Mazsinak: Te egy senki vagy!
error: Content is protected !!