Hirdetés

A csillagjegyek most nagyon figyeljenek! Ha nem csak a márciusi horoszkópod érdekel, és szeretnéd megismerni a távolabbi jövődet a csillagjegyed alapján, akkor olvasd el hosszútávú horoszkópunkat és tudd meg, mire kell figyelned, hogy úgy alakuljon az életed, ahogyan azt megálmodtad!

 

Kos

 

A következő néhány évben stagnáló állapot mutatkozik a Kos csillagjegyek életében, sem pozitív sem negatív változás nem történik. Ha meg szeretnéd sürgetni az anyagi gyarapodást, akkor mágiát kell kérned, mert a bolygóállások nem kedveznek neked! Nem mindegy, hogy milyen napon kéred a mágiát, hogy mikor fordulsz szakemberhez.

Bika

 

 

A 2017. és 2018. az anyagi gyarapodás éve lesz. Minden, amiért most megdolgozol, akkor fizetődik ki igazán. Gyakorlatilag semmit sem kell tenned és áramlik majd hozzád a gazdagság és a bőség. Ha meg szeretnéd ezt sürgetni, kérj egy gyorsító mágiát, ami a Bika csillagjegyekre van szabva!

 

Ikrek

 

 

Az egészségügyi állapotodra kell odafigyelned, mert a következő két évben olyan betegséget diagnosztizálhatnak nálad, aminek a gyógyítása évekig is elhúzódhat. Menj el önként egy kivizsgálásra még idén, hogy megelőzd a bajt! A te kérdéseidre a magyar kártyában rejlik a válasz.

Rák

 

A következő három év a gyűjtögetés éve lesz. Tapasztalatokat, tudást, ismeretségeket és pénzt fogsz gyűjteni, 2019-ben pedig mindezt felhasználva egy teljesen új életet kezdesz majd. Figyelj minden jelre és minden információra, mert a pénzszerzéshez neked kedveznek a csillagok. Hogy meg is tartsd a megszerzett pozíciódat, kérd kollégáink segítéségét!

 

Oroszlán
A csillagjegyedre jellemző optimizmusod most még nagyobb segítségedre lesz, mert magánéleti nehézségek elé nézel. Családon belüli konfliktusok adódhatnak, amit csak te tudsz megoldani ugyanis kellő diplomácia és higgadtság szükséges a viták elsimításához. 2019-től fellélegezhetsz, mert ez már a te éved lesz, úgy szakmai, mint párkapcsolati szempontból. A csillagok tanácsa türelem és még több optimizmus.

Szűz

 

Megtalálod az igaz szerelmed, a duál társad a következő 3 évben. Nagyon figyelj minden jelre, mert a találkozásra bármikor sor kerülhet, még 2019. előtt. Összesen három esélyed lesz őt észrevenni, minden évben 1-1 esélyt kapsz erre.

 

 

Mérleg

Hirdetés

 

Az elkövetkező 3 év a pénzköltésről szól, sok pénz fordul meg a kezedben, sokat is keresel, de költekezni is fogsz. Ne sajnáld kiadni a pénzt és ne feledd, az Univerzum egyetemes törvényét, hogy a pénz áramlása egy körforgás, és ebbe a körforgásba csak akkor kerülhetsz bele, ha nem csak gyűjtögeted a pénzt, de el is költöd azt.

Skorpió

 

 

Érdekes ismeretségek időszaka következik. A következő évben olyan családtagokat ismerhetsz meg, akiknek a létezéséről idáig nem is tudtál. Mindenképpen figyelj a környezetedben élőkre, mert valakitől segítségre számíthatsz, és ennek a személynek a gondoskodó szeretete néhány évig elkísér.

 

 

Nyilas

 

Le kell építened azokat a cimborákat, akik érdekből vannak melletted. A következő 3 év arról szól, hogy rendet teszel az életedben és nagytakarítást végzel, nem csak az otthonodban, hanem az ismeretségi körödben is.Az energiavámpírokkal, az ingyenélőkkel és a téged akadályozó emberekkel egyszerűen meg kell szakítanod a kapcsolatot véglegesen.

 

Bak

 

Eddig tervezgettél és most a megvalósítások időszaka következik. Minden égi támogatást megkapsz a terveid megvalósításához, amire körülbelül 2 évre lesz szükséged. Vágj bele még akkor is, ha nem látod a végét, és nem érzed azt, hogy ez a világ legjobb üzlete. Amibe most belefogsz, azt 2018-ig sikeres vállalkozássá alakíthatod.

 

Vízöntő

 

 

Ha a Vízöntő csillagjegyek közé tartozol, ebben az évben nem nagyon találtad önmagad és lehet, hogy úgy érzed, hogy ez a munkahely nem álmaid állása. Most jött el a szakmaváltás ideje. Mostantól valami új dologba fogsz, amihez lehet, hogy tanulnod is kell, de 2019-ig meghozza a gyümölcsét és szakmailag végre a helyedre kerülsz.

 

Halak

 

 

A csillagjegyedre jellemző optimizmusod most még nagyobb segítségedre lesz, mert magánéleti nehézségek elé nézel. Családon belüli konfliktusok adódhatnak, amit csak te tudsz megoldani ugyanis kellő diplomácia és higgadtság szükséges a viták elsimításához. 2019-től fellélegezhetsz, mert ez már a te éved lesz, úgy szakmai, mint párkapcsolati szempontból. A csillagok tanácsa türelem és még több optimizmus.

Tudd meg a távolabbi jövődet a csillagjegyed alapján!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Hogy néz ki a következő néhány éved csillagjegyed alapján?
error: Content is protected !!