Felreppentek a pletykák, hogy komoly gond van  Rékasi Károly és Pikali Gerda kapcsolatával, mert a színésznő külön otthonba költözött a gyerekeivel. Egy napilap értesülései szerint azonban a két sztár kapcsolata csak szorosabbá vált a nehézségek következtében.Image result for pikali rékasi

Rékasi és Pikali Gerda ismerősei azonban azt mesélték a lapnak, hogy Gerda nem gondolkozik a szakításon, sőt minél elesettebbnek tűnik, annál jobban szereti.

Hirdetés

– Felreppentek a pletykák, miszerint a színésznő már nehezen viseli a közös életüket, sok neki, hogy a régi sikeres és szabad éle­tükből egyik napról a másikra rémálom lett – mondta a npilapnak  egy ismerős, aki közel áll hozzájuk. – A saját szememmel látom, hogy szeretik egymást, hogy szó sincs arról, hogy Gerda menekülne az életükből. Nehéz időszak van mögöttük és előttük is sajnos (s még bőven nincs vége), de biztos vagyok benne, hogy együtt vészelik át. A karácsonyt is együtt töltötték.

Hirdetés

 

– Az állapotommal kapcsolatban mindent tudnak, szakmáról nem tudok beszélni, mert nem dolgozom ugye, az időjárás pedig önszabályozó, arról sem tudok mit mondani – monda jókedvűen a telefonba Rékasi, akit kapcsolatáról kérdezett az újságíró. – A magánéletem részleteivel sem szívesen traktálok senkit, de annyit mondhatok, hogy jól vagyunk – tette hozzá sejtelmesen, majd boldog ünnepeket kívánva letette a telefont.
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Így karácsonyozott Rékasi Károly, most már biztos!
error: Content is protected !!