Egy fej nélküli torzót talált egy férfi a Fertő-tóban pénteken délután Ruszt városnál. A parthoz közel, egy öbölben a nádas és a parti házak között. A holttest a tó fenekén feküdt, nincs karja, se lába és feje sem volt – erősítette meg a burgerlandi tartományi rendőrség szóvivője.

Hirdetés

A torzó hónapok óta a tó fenekén feküdhetett. Annyira össze volt roncsolódva, hogy kriminálszakértőt kellett hívni a helyszínre hogy megállapítsák, valóban emberi maradványokról van-e szó – írja a Kronen Zeitung.

A fejét aztán megtalálták a közelben, a Cobra búvár csoport búvárai a parttól körülbelül 800 méterre. A torzóval együtt átadták az igazságügyi orvosszakértőknek vizsgálatra.

Hirdetés

A lap szerint a személyazonosítás egyelőre időbe telik, mert a fej olyan rossz állapotban van. Pénteken a búvárok és rendőrök órákon át rögzítették a nyomokat. Egyelőre nem tudják, hogy az asszony balesetet szenvedett vagy bűncselekmény áldozata lett-e.

A rendőrség vizsgálja az eltűnt személyeket a környéken.

Heute című lap viszont azt írja, hogy egy tapasztalt nyomozó szerinti lehetséges verzió a következő: a nő alatt korcsolyázás közben beszakadt a jég, ő pedig ezután a jégpáncél alatt rekedt, és akár egy hajócsavar is feldarabolhatta.

bors

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Iszonyú: így halhatott meg a Fertő-tóban talált lefejezett nő
error: Content is protected !!