Hirdetés

Laktató, “ütős” étel….ami brutálisan finom, különleges ízvilágú és még egy Római tál árának befektetését is: garantáltan megéri!!! 🙂

Kb. 10 éve készítem és állítom, hogy ilyen, különlegesen finom ételt, illetve receptet azóta sem találtam. Hogy miről is beszélek? csak az tudja majd igazolni, aki elfogja készíteni. (!)
A recept Stahl Judit könyvéből való.

Mennyei, krémes ízhatású ételkülönlegesség.

Hirdetés

A köret lehet rizs, tarhonya, pirított burgonya, de tésztaféle sem rontja el az összhatást.

Tapasztalat: az ízhatás miatt a füstölt sajt elengedhetetlen hozzávaló…a római tál pedig nem pótolható mással, egyedi tulajdonságai miatt fontos.
Még egy nagyon fontos dolog!!! : megfigyeltem, hogy ha a római tálban tálaljuk az asztalra, egyszer csak elkezd tünedezni a finom szaft !? – hát, miután hűlni kezd a tál, elnyeli, felszívja a nedvességet 🙁ami, ugye nagy baj, mert isteni szaft szükséges az étel mellé 🙂 Érdemes kiszedni belőle az ételt….vagy hamar kitálalni és elfogyasztani! nem lesz nehéz!

Készítsétek el Ti is, nem fogjátok megbánni 😉
Igazi vendég elkápráztató étel!

Jó étvágyat!

Egy tipp a végére: szoktam fele részben csirkemellből készíteni….isteni! 🙂https://www.facebook.com/moms.zuga/

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
KB. 10 ÉVE KÉSZÍTEM ÉS ÁLLÍTOM, HOGY ILYEN, KÜLÖNLEGESEN FINOM ÉTELT, ILLETVE RECEPTET AZÓTA SEM TALÁLTAM
error: Content is protected !!