Vic­to­ria ha­tal­mas implantátumokat és ka­csa­csőr szá­jat rakatott be ma­gá­nak. Olyan fel­tűnő akart lenni, mint egy fel­fúj­ható gu­minő, és ez ma­xi­má­li­san si­ke­rült is neki. Min­denki meg­döb­ben, ami­kor meg­látja!

Hirdetés

A 30 éves modell rengeteg plasztikai műtéten esett át, mire sikerült elérnie, hogy guminő legyen: hatalmas implantátumai vannak, óriási szempillákat rakatott, és a fenekébe is tettek szilikont. A tízmillió forintos összértékű műtéteket a modellkedésből szerzett bevételéből, és párja segítségével finanszírozta.

Azt nyilatkozta egyszer ugyanis, hogy szerinte minden nő szeretné, ha a férfiak guminőként kezelnék– és ráadásul azt is imádja, ahogy megbámulják a járókelők az utcán.

Hirdetés

A bizarr szépség elmondta, hogy mindig is rosszul érezte magát a bőrében, lapos volt, fenekével se volt elégedett, túl vékony is volt, és ezért akart változtatni.

Mielőtt belefogott a drasztikus műtétsorozatba, még nem tudta, milyen fájdalmakat és lemondásokat vállal, de a cél, hogy nagy mellű, vastag ajkú szexbaba legyen, mindent felülírt.

„Mindig is szerettem a szexbabák vadító külsejét: kihívóak, szexik és pimaszak.” – nyilatkozta egy online magazinnak.

Amikor megismerte Olaszországban a párját, a férfi biztatta, hogy vesse alá magát a műtéteknek, hiszen az álmok megvalósítása fontos.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Ke­gyet­le­nül néz ki ez a nő: 10 mil­li­ó­ból ő lett az első élő guminő
error: Content is protected !!