thdfhdfhgsdfssd

A kutatások szerint, az egészségtelen táplálkozás nagyban hozzájárul ahhoz a lehetőséghez, hogy rák alakuljon ki a szervezetben. Becslések szerint a világ rákos megbetegedésének közel 20% -a a helytelen táplálkozásnak, a mozgásszegény életmódnak, a súlygyarapodásnak, és a felesleges alkoholfogyasztásnak köszönhető.

Hirdetés

Hirdetés

Azonban, mint sok más betegség, a rák is megelőzhető. Tehát, ha ezekre odafigyelsz, nagyban csökkentheted a rák kialakulásának kockázatát:

  • Egészséges étrend;
  • Leszokni a dohányzásról;
  • Rendszeres testmozgás;
  • Egészséges testsúly.

ITT a lista a 8 ÉLELMISZERRŐL, amelyek növelik a rák kialakulásának kockázatát:

1.   MESTERSÉGES cukros ételek

2.   Vörös húsok és húskészítmények

3.   Füstölt és pácolt ételek

4.   Fehér liszt

5.   Hidrogénezett olajok

6.   Mikrohullámú pattogatott kukorica

7.   Tenyésztett lazac

8.   Burgonyaszirom

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
KÉRIK, HOGY NE FOGYASZD EZT A 8 ÉLELMISZERT mert bizonyítottan rákot okozhatnak
error: Content is protected !!