Nem sokkal halála előtt Nyertes Zsuzsával bulizott az idős üzletember. A szí­nésznő a szemtanúk szerint olyan rossz mozdulattal adta át neki a mik­ro­font, hogy ettől Klapka keze lila lett, akik ott voltak, azzal vá­dol­ják Nyer­test, ez is lehetett Klapka halálának oka.  A szí­nésznő kétségbe van esve, és várja, hogy megtudja, mi tör­tént.

Hirdetés

Nem elég az a mély gyász, ami Nyertes Zsuzsát közeli barátja, Klapka György elvesztésekor érte, még azzal is meg kell küzdenie, hogy vannak, akik rémes vádakkal illetik őt. Azon az utolsó partin, amikor Klapka György a 88. szülinapját tartották, egy baleset történt.

A színésznő nem szándékosan megütötte Klapka egyik kezét, mikor nyújtotta neki a mikrofont; a szerencsétlen mozdulattól Klapka kezén nagy véraláfutás keletkezett. E szörnyű véletlen most sokak szerint teljesen más megvilágításba helyezi a következményeket, hiszen Klapka keze a halála idején is lila volt még.

Az emlegetett születésnapi bulin még vidáman táncoltak.
Az emlegetett születésnapi bulin még vidáman táncoltak.

Sőt az üzletember a Mokkában is mesélte ezt: keze attól lilult be, hogy Nyertes véletlenül megütötte a mikrofonnal. Márpedig egy ilyen ütéstől vérrög is keletkezhet, az pedig akár halált is okozhat.

Nyertes a ripost.hu-nak nyilatkozott:„Az ünnepségen önfeledt volt a hangulat, többször, többen is megtáncoltattuk Gyurit. Nem emlékszem, hogyan adtam át a mikrofont, de az biztos, hogy nem csak én adtam a kezébe. Rajtam kívül régi kollégája, Szántó Erzsike is ott énekelt.

Hirdetés

Kedvesen ölelgettem Gyurit, hisz van fogalmam arról, hogyan kell egy idős emberrel bánni.

Így visszagondolva nem hiszem, hogy olyan erővel adtam volna át neki a mikrofont… de nem tudom” – fogalmazott szomorúan Nyertes Zsuzsa.

„Ha netán a boncolás alapján egy orvos azt fogja megállapítani… Az én lelkiismeretem tiszta, csak ezt tudom mondani.

Szörnyű lenne, ha kiderülne, hogy miattam, a buli miatt történt valami vele”

Klapka György elhunytának okáról a család egyelőre nem nyilatkozott, ám az tény, hogy Klapka évek óta szívbeteg volt és vérhígító gyógyszert szedett.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Kétségbeesett a színésznő: “Ször­nyű lenne, ha mi­at­tam halt volna meg Klapka”
error: Content is protected !!