A gyönyörű hangú sztár tisztázta a helyzetet, és elmondta, miért nem lát­hatja őket január végén együtt koncertezni a nagy­kö­zön­ség.Image result for tóth vera

Hirdetés

A minap Vera furcsa poszttal sokkolta hatalmas követői táborát. A sztár a Facebook profilján közölt, jó ideig nem állnak egy színpadra testvérével, GabivalAhogyan korábban is volt már rá példa, hogy kapcsolatuk megromlása miatt fordítottak hátat egymásnak, sokan most is arra gyanakodtak, hogy ezúttal is testvérháború állhat a meglepő döntés hátterében.

Már néhány évvel ezelőtt, 2012-ben is kettejük konfliktusától volt hangos a magyar sajtó. A pletykákat akkor maga Vera erősítette meg: amellett, hogy hónapokig nem álltak együtt színpadra, a kapcsolatot is megszakították egymással. Később, édesapjuk betegsége hozta újra össze őket. Egy komoly beszélgetést követően tisztázták a félreértéseket, és újra szent volt a béke közöttük.

A Ripost most felhíva Verát a bejegyzésével kapcsolatban, és kiderült, ezúttal szerencsére szó sincs marakodásról.

Hirdetés

 

„Nincsen semmilyen probléma közöttünk. Gabi meghozott egy nehéz, és egyben bátor döntést, amiért én nagyon tisztelem őt. Elvonul, hogy alkothasson, és ezért nem haragudhatok rá! Nincs is miért!

Gabi a testvérem, mindenben támogatom őt. Most sokkal jobb, és harmonikusabb a kapcsolatunk, mint valaha volt.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Ki­pa­kolt Tóth Vera: Ezért nem lépnek fel együtt Gabival!
error: Content is protected !!