Öt évig voltam egy házas férfi barátnője. Azt ígérte, el fog válni, amikor majd felnőnek a gyerekek.

Hirdetés

Esküdözött, hogy a feleségét már nem szereti, és csakis érdekkapcsolat az övék. Elhittem neki, mert szerelmes voltam bele. Nem volt könnyű így, magányosnak lenni egy párkapcsolatban, hiszen csak ritkán tudtunk találkozni. A családja miatt is, meg hogy nagyon elfoglalt ember. Ezt is elfogadtam, és türelmesen vártam, hogy végre együtt élhessünk.

Pár hónappal ezelőtt éppen nálam volt, amikor pittyegett a telefonja. A barátom az erkélyen dohányzott, és nem hallotta. Nem szoktam kémkedni utána, de akkor ellenállhatatlan kényszert éreztem, hogy megnézzem, ugyan ki írt neki az éjszaka közepén?! A felesége nem szokott sms-ezni, ebben biztos voltam. Beigazolódott a gyanúm, egy Sára nevű nő küldött neki mindenféle szerelmes dolgokat. És ahogy felgörgettem a korábbi üzeneteket, láttam, hogy a barátom is hasonló stílusban levelezgetett vele.

Hirdetés

Sírni kezdtem, aztán amikor bejött, kiabáltam is, és kérdőre vontam. Nem tagadott semmit sem, nem is lehetett. Elmondta, hogy van egy kapcsolata rajtam kívül, de a dolog nagyon friss, és nincs jelentősége. „Egy kis szédülés mindössze” – mondta. Egy világ omlott össze bennem. Felém se nézett már két hete, azt hazudta, hogy dolgozik keményen, erre kiderül, hogy engem is csal, nemcsak a nejét. Ezek után nyilvánvalóvá vált, hogy szó sincs arról, hogy velem képzeli el a jövőjét. Elküldtem. És másnap írtam egy e-mailt a feleségének, amelyben leírtam, hogy kivel kavar a férje.

Az asszony nem válaszolt, de tudom, hogy megkapta a levelem, mert a volt barátom felhívott, és őrjöngött, hogyan tehettem ilyet. Lecsaptam a telefont, azóta nem keresett.

Nagyon dühös vagyok rá, de sajnos még mindig szeretem. Tudom, hogy ezek után nincs remény a folytatásra, kicsit meg is bántam, hogy kitálaltam a nejének, de tudom, jó így, nem hihetek én többé ennek az embernek. És nem is szerethetem…

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Kiderült, hogy a szeretőm engem is csalt, nemcsak a feleségét velem, ekkor ezt a levelet fogalmaztam meg és küldtem el!
error: Content is protected !!