George Michael korunk egyik legnagyobb énekese volt, az egész világ siratja, amióta idejekorán távozott az élők sorából karácsony első napján.

Hirdetés

Sokan emlékeznek rá világszerte, főként azok, akik személyesen is ismerhették.. Bregyán Gábor magyar testőr nem egyszer dolgozott a világsztárnak, most egy online lapnak nyilatkott, milyen volt a asztár közelében lenni.

Image result for bregyán gábor

1999-ben Michael egy diszkrét, korrekt és ismert testőrt keresett, aki elkíséri őt és szerelmét egy nyaralásra, és vigyáz rájuk.

A homoszexualitását nyíltan vállaló énekes szerelmével, Kenny Goss-szal öt napra Párizsba indult magángéppel, ott volt szüksége a védelemre, hogy ne zargassák a rajongók.

Hirdetés

„Minden sztár olyan testőrt keres, aki jól beszéli a helyi nyelvet, és tisztában van a helyi viszonyokkal” – meséli Bregyán Gábor. „A mi szakmánkban az egyik legfontosabb elvárás a diszkréció, ami most még fontosabb volt, hiszen nem akarták, hogy bárki is belelásson privát pillanataikba.”

A magyar testőr, aki szinte barátként kísérte George Michaelt és Kennyt, nagyon jó kapcsolatba került velük. Szerinte a legkedvesebbek ők voltak minden híresség közül, akiknek valaha dolgozott. Mivel csak vakációzni mentek, nagyon nyugodtak és jókedvűek voltak, és amikor csak Gábor volt mellettük, kéz a kézben sétáltak és ölelkeztek.

Image result for george michael kenny

„Mintha nászúton lettek volna, látszott rajtuk, hogy szerelmesek, persze nyilvános helyen nem mutatták ezt ki” – mondja a magyar bodyguard. „Úgy kezeltek, mint egy barátot, persze nem éltem vele vissza, ugyanúgy végeztem a munkámat. Elmentünk a Versailles-i kastélyba rendes látogatási időben, így odaszóltam, hogy azért a saját biztonsági embereik is legyenek résen. De nem volt rá szükség, mert aki felismerte George-ot és odament hozzá, azzal szívesen beszélgetett, fotózkodott. Ami nem meglepő, hiszen mindenki a világ egyik legkedvesebb világsztárjaként ismerte, akinek mindig volt néhány kedves szava, azokhoz, akik szerették.”

Versailles-ba Cannesba, Nizzába és Monacóba is ellátogattak együtt. A nyaralás alatt annyira meg volt Gáborral elégedve a világhírű énekes, hogy később mg ötször dolgozhatott neki.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Kipakolt a magyar testőre, ilyen volt valójában George Michael!
error: Content is protected !!