Négy évvel ezelőtt egy férfinél magas vérnyomást és a cukorbetegséget diagnosztizáltak az orvosok, elkezdték gyógyszerekkel teletömni, amelyeket be is vett az utasításoknak megfeleleően

Hirdetés

Később úgy döntött, hogy meg fogja gyógyítani magát teljesen természetes úton, és elkezdtett nyers zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztani, és végül sikerült helyreállítania az egészségét!
A betegséget teljesen véletlenül fedezte fel, nem figyelt nagyon magára. Az elején szomjúságérzetet tapasztalt, akármennyit ivott, de mire orvoshoz került, már nagyon rossz állapotban volt.

Kiderült, hogy a vércukor szintje 29, így az orvos megállapította, hogy a hasnyálmirigye már nem volt működőképes. Nevezetesen, ez valójában azt jelentette, hogy az inzulint kellett injekcióznia magába rendszeresen, hogy életben maradjon.

Nem volt más választása, és elkezdte az előírt terápiát annak érdekében, hogy megbirkózzon a betegséggel. Rendszeresen adta be az inzulint és fizikailag aktívabb lett, sportolni kezdett.

Azonban egy idő után, az állapota még rosszabb lett, és más egészségügyi problémák is jelentkeztek, hiszen a sok gyógyszer megártott neki, a triglicerid szintje meemelkedett 16-ra, a vérnyomása 150/100 -as értéket mutatott minden nap.

Ezért úgy érezte, hogy ez már túl sok. Szilveszterkor úgy döntött, hogy egy teljesen új életet kezd, így fog meggyógyulni. Tökéletesen átrendezte az étrendjét.

Valójában látta a tévében a “The Edge of Science” című televíziós műsort, amelyben egy szakértő, Dr. John Zirdum nyersételen élő embereket szólaltatott meg. Amint a műsor befejeződött, ez a fiatalember elgondolkodott, és úgy döntött, hogy megpróbálja ugyanazt a megközelítést. Vett egy turmixgépet, és elhatározta, hogy megváltoztatja az életét!

Az első héten bizonyos kísértések érték, de legyőzte őket, és hamarosan a nyers ételtől a vércukra leesett 5-re.
Ez egyszerűen hihetetlen volt számára, hiszen megpróbált számos gyógyszert, és így jobb lett az eredmény. Hamarosan abbahagyta az inzulin kezelést, és bármit evett nyersen, nem emelkedett a vércukorszint, amit rendszeresen ellenőrzött-
Mindössze 25 nap alatt, ez a fiatalember 11 kilót fogyott, és ez a tendencia folytatódott.

4 hónap alatt teljesen új ember lett, aki immár 20 kilogrammal lett kevesebb, nem szedett inzulint,  a vérnyomását 120/70-re levitte és a triglicerid szintje 1.4 lett. Nem szedett semmilyen tablettát, és úgy érezte hihetetlenül jól van, boldog és elégedett.

Hirdetés

Íme a kedvenc itala, amiben nagyon hisz:

Hozzávalók:

5 banán
2 alma
2 kivi
Egy maroknyi kelkáposzta
Az elkészítés módja:

Tegyük az összes hozzávalót egy tálba, és öntsünk egy fél liter vizet rá, majd turmixoljuk össze

Használat:

Egy fél liter lé reggel, és a többi fokozatosan fogyasztva az egész nap folyamán.

További tippek:

Nyersétrend mellett pótold a B12 vitamint, mert az csak a húsokban található. Szigorúan tilos a kenyér, búza, mert a leginkább ez zavarja a cukoranyagcserét, fehér cukor kerülése. Tisztított víz fogyasztása.

 

even-doctors-1

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Még az orvosok sem hitték el, hogy ez a szirup milyen hamar elmulasztotta a cukorbetegséget
error: Content is protected !!