Magyarországon, 50 év kihagyás után először szépségverseny volt, de nem úgy végződött, mint egy tündérmese: igazi tragédiába fulladt. Az 1985-s megmérettetésre, több mint 2000 gyönyörű lány jelentkezett, köztük volt egy alig 16 éves balatoni kislány is, aki osztálytársával ment el, és csak viccnek fogták fel az egészet. Ő Molnár Csilla Andrea volt, aki immár 31 éve ölte meg magát a siker és a hírnév miatt…

Hirdetés

“Mindenképp le szeretnék érettségizni és aztán kozmetikus lenni” – mondta Csilla a verseny eredményhirdetése előtt. 1985. október 5-én este azonban, miután megszerezte a Magyarország szépe címet, addigi sorsa teljesen új irányt vett, ezzel együtt pedig a jövőbeli tervei vágyai és sorsa is.

1986. februárjában a Máltán tartott Miss Európa szépségversenyen is harmadik lett, amivel egyre több stressz volt az életében. Majd pár hónappal később, július 10-én, a házukban található hálószobájában több mint 20, apjának felírt szívgyógyszert szedett be. Lejutott a földszintre, ahol szüleinek mindössze csak ennyit mondott: “Nem akarok meghalni!”

Hirdetés

De az orvosok nem tudtak segíteni rajta, elhunyt, viszont elindított egy öngyilkossági hullámot. 1986-87-ben brutálisan megnőtt az öngyilkosok száma – elsősorban a fiataloké. De mi vezette a szépségkirálynőt erre a szörnyű tettre?

Rokonai, barátai visszafogott, kedves és szerény lányként ismerték. Ikon lett belőle, a gimnáziumot magántanulóként fejezte be, hogy a szépség királynői kötelezettségeinek eleget tudjon tenni. Kikerült addigi ismert életéből, olyan helyzetben találta magát, ami teljesen ismeretlen, szokatlan volt számára. Árucikként kezelték, sorra reppentek fel pletykák és rágalmak, ezzel párhuzamosan pedig nőtt a családon belüli konfliktusok száma is.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Megölte magát a magyar szépségkirálynő! Íme, a rettenetes részletek!
error: Content is protected !!