original_landscape-without-logo

Hirdetés

Már megdőlt a tévhit, hogy a só mértékkel fogyasztva egészségtelen lenne. Ráadásul sok mindenre használható még a főzésen kívül. Íme néhány remek ötlet.

A régi, állott diót felhasználás  előtt tedd be egy kevés sós vízbe, így olyan lesz, mint a friss.

Ha bármilyen édességhez, sütihez egy csipet sót teszel, finomabb, édesebb lesz az íze.

A kávé ízét is kihozza egy csipet só lefőzés előtt a darált kávéba téve

Sós vízbe téve, hűtőszekrény nélkül is friss marad a vaj napokig.

Hirdetés

Tegyél egy pici sót az olajba, sokkal később lesz avas.

A gyertya sokkal tovább fog égni, ha a kanócra egy csipet sót szórsz meggyújtás előtt.

Az olajos üvegek kimosásához keverj össze ecetet kevés sóval, hamarabb lejön a zsíradék az oldaláról.

Az újonnan vett seprűt forró, sós vízbe kell áztatni, hogy ne legyen merev a feje , így sokkal használhatóbb lesz. Miután betetted a sós vízbe, fejjel lefeléállítva tudod megszárítani használat előtt.

A csokoládé- vagy kávéfolttól könnyen megszabadulhatsz, ha egy csiet sóval átdörgölöd, állni hagyod, és csak utána teszed a mosógépbe.

A teafoltra tegyél egy kis sót, tegyél rá pár csepp ecetet, és így száradjon meg.

Bármilyen gyümölcs tovább frissen marad, ha megszórod sóval. Miután megsóztad, álljon kicsit, majd mosd le!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Megsózta a kávéját, az ok? Leesett az állam!
error: Content is protected !!