Bódi Sylvi igazi luxuséletet él, és ezt sokan láthatják is, mert rendszeresen beszámol élményeiről az Instagram profilján vagy a Facebookon. Sokan elgondolkoztak azon, de vajon miből telik erre? Év végi köszöntőjében elárulta az igazságot a szép modell.

Hirdetés

Image result for bódi sylvi

Hirdetés

Egyszer egyik tengerparton szörfözik, egyszer a másikon. Olykor a világ egyik távoli pntjáról posztol, aztán rövid idő múlva egy másikról. Bódi Sylvit sokan irigyelik csodás és fmozgalmas életvitele okán, a gyönyörű ex-playmate pedig mindig csendben maradt arról, hogy miből telik neki ennyi luxusra, szép ruhákra, drága szállodákra, tengerparti nyaralásokra. Legfrissebb Facebook-bejegyzéséből azonban világossá vált: tulajdonképpen még a pénztárcáját se kell elővennie, ha nyaralni támad kedve, mert a szponzorai fizetik az útját.

Cégek, szállodák, emberek…

– Köszönöm az egész éves támogatást a szponzoraimnak, a cégeknek, szállodáknak és azoknak az embereknek, akik hozzájárultak ahhoz, hogy azt az életet élhessem, amiről mindig is álmodtam és megvalósíthassam az óceánnal kapcsolatos álmaimat – írta ki magából.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Megvan, ki pénzeli Bódi Sylvit
error: Content is protected !!