Mérleg Horoszkóp 2018

A csillagok szerint 2018 békés év lesz a Mérlegek számára, mert végre kicsit megpihenhetnek. A jegy szülöttei érzékenyek és ambiciózusak, hála a Vénusz hatásának. Ha Ön Mérleg, az idén biztosan nem kell az unalomtól tartania. Izgalmas élmények várnak Önre, különösen a karrier terén. A magánéletben nem kell váratlan fordulatokra számítania. A horoszkóp ezen a téren stabilitást ígér, hosszú távú kapcsolatai harmonikusak lesznek.

Hirdetés

A Mérlegek számára 2018 is nyugodtan kezdődik. Sikeresen átvészelte a hektikus időszakokat, ezért mostanra már nem könnyű Önt kizökkenteni. A meggyőződéseit különösen a munkahelyén kamatoztathatja. Olyan helyzetbe kerülhet, ami mások számára kételyt szül, Ön azonban segíthet, akár tanáccsal, akár cselekedettel. Legyen szó bármelyikről, a jogos jutalma sem marad majd el. A Merkúr miatt csak úgy brillírozik majd az interperszonális kapcsolatai terén. A horoszkóp azt ígéri, fontos üzleti kapcsolatokra tehet szert, sőt, akár lehetséges partnerekkel is megismerkedhet ebben az időszakban.

A tavasz beköszöntével a Bikában álló Vénusz izgalmas időket hoz el. Minden pillanatot mélyen átél majd, és érzékenyebbé válik a társas kapcsolataiban. Az ellenkező nem egyik tagja, akár egy partner vagy családtag mélyen megbánthatja, viszont pozitív érzelmeket is kelthetnek Önben, amik hasonlóan intenzívek lesznek.

A Mérlegek számára 2018 nyara nyugodt mederben zajlik majd. Nem kell kapkodnia, egyszerűen nem tud lemaradni semmilyen téren, így nem kelti fel a főnökei gyanakvását vagy kéretlen figyelmét sem. A szabadidejét szentelheti a sportnak, a természetnek, de egy Önhöz közelállónak is. Tele lesz energiával, amit az év első felében úgy hiányolt. A Szűzben járó Merkúr, ami szeptemberrel köszönt Önre, nagyon hasznos hatásokat hoz mind a munkahelyére, mind a magánéletébe. A horoszkóp szerint remekül oldja meg a különböző problémákat, amiket azonnal kielemez, és ezáltal sikerül azok mélyére ásnia.

2018 végéhez közeledvén a hosszú távú kapcsolatai megerősödnek. A kölcsönös bizalom kifizetődő, kapcsolata erősebb lesz, mint valaha. A magánéletében domináló pozitív energiáknak köszönhetően az egyedülálló Mérleg is izgalmas ismeretségekkel bővülhet. Egy vonzó partner lép fel a színen. Ahhoz, hogy elérje, amit szeretne, nagy erőfeszítéseket kell tennie. A horoszkóp azonban azt ígéri, az eredményért megéri fáradni.

Skorpió Horoszkóp 2018

A csillagok nagyon pozitív évet ígérnek 2018-ban a Skorpiók számára. Az év első fele lesz különösen sikeres. A jegy uralkodó bolygója a Mars, a jegy szülöttei általában magabiztos és kitartó személyek. Személyiségüknek köszönhetően különösen a karrier terén remekelnek, ahol bármit elérnek, amit szeretnének. A kapcsolatok terén a horoszkóp semmi kiugró eseményt nem tartogat. Unatkozni azonban nem fog, rengeteg szórakozás és potenciális partner vár Önre.

Már az év legelején rengeteg pozitív energiára számíthat a munkahelyén. Egyenesen halad a céljai felé, amiket hamarosan el is fog érni. Vigyázzon azért, hogy ne legyen túl gátlástalan az igyekezete, mert megbánthat valakit, aki közel áll Önhöz.

2018 tavaszával a Skorpiók életébe beköszönt a szerelem, mivel a horoszkóp szerint a Halakban álló Vénusznak köszönhetően az emberek tisztelni fogják Önt. Nagyon könnyű lesz megtalálni Önnel a közös hangot, ezért nem csoda, ha a lehetséges partnerek tapadnak Önre, akár a mágnesre. Az is előfordulhat, hogy olyan helyzetbe kerül, ahol többek közül kell letennie valaki mellett a voksát. Az időszak egyetlen hátránya a túlzott hiszékenység, aminek Ön lesz a szenvedő alanya.

A meleg nyári hónapokkal a kapcsolatai elgyengülnek. Ideje, hogy a munkára koncentráljon, ha nem szeretne bajba kerülni, főleg 2018 júliusában. Szerencsére a Vízöntőben álló Marsnak köszönhetően jól szervezi a dolgait, ezért képes lesz a lehető legtöbbet kihozni az idejéből, és végül mindent rendben tartani. Olyan nincs azonban, hogy valaminek ne legyen ára, Önre is nehéz idők várnak.

Hirdetés

A horoszkóp szerint a munkahelyi helyzet 2018 őszére normalizálódik. A kapcsolatok terén azonban kisebb problémákra számíthat. Ne feledje, hogy nem érdemes a családjára zúdítani a munkahely miatt érzett haragját. Néhány ember ellenzi majd a vérmérsékletét, ami konfliktusokat eredményezhet.

Az év vége érdekes helyzetet teremthet az egyedülálló Skorpiók számára. Rengeteg kaland és flört vár Önre, sőt, olyan is, amit korábban sosem tapasztalt. A 2018-as horoszkóp stabilitást ígér a hosszú távú kapcsolatai terén a télre. A vitán felülemelkedve a kapcsolata szilárdabb lesz, mint valaha. A munkahelyét illetően be kell látnia, hogy amivel idáig nem foglalkozott, már veszett fejsze, és vállalnia kell a következményeket.

Nyilas Horoszkóp 2018

Rengeteg izgalom vár Önre. A 2018-as horoszkóp sok pozitív energiát ígér a Nyilasoknak. A jegy szülötteinek uralkodó bolygója a Jupiter, jellemzőjük pedig, hogy képesek a rendkívül gyors és precíz döntéshozatalra. Optimisták és függetlenek, ezért jól teljesítenek mind a kapcsolataik, mind a karrierjük terén.

A Nyilasok számára 2018 eleje elismerést hoz, különösen személyes természetűt. A párkapcsolatban élők harmóniát és kölcsönösséget élhetnek meg. Békés időszak vár Önre, ráadásul vitáktól is mentes – ami a családi és baráti kapcsolatai terén is érvényesül. A Vízöntőben járó Vénusz viszont nem kedvez a szenvedélynek és a romantikus kapcsolatoknak, ezért az egyedülállók számára nehézséget jelenthet, hogy kezdeményezzenek az ellenkező nem tagjainál. A legjobb, ha ebben az időszakban az energiájukat a munkára összpontosítják.

2018 tavasza és a fokozatosan melegedő idő új energiaforrást jelent a Nyilasok számára. A Merkúr befolyása miatt élénk lesz a fantáziája, és a megszokottnál is gyorsabban hoz döntéseket. Nem jelent gondot, ha újszerű ötletekkel kell előállnia. A horoszkóp szerint ez különösen igaz a karrierre. Ha ebben az időszakban a karrierjére koncentrál, nagy változásokat lesz képes előidézni, és különösen sikeres lehet. A megérdemelt jutalom sem várat magára sokáig.

A mozgalmas időszakot követően megérdemli, hogy nyáron pihenjen egy kicsit. Menjen el nyaralni, otthon nem marad le semmiről, pihennie viszont kell. A túlórák és a fáradtsága miatt figyelmetlenségi hibákat követhet el, ami felhúzhatja a főnökét.

A Nyilasok számára 2018 ősze gondtalan időszakot jelent, a személyes kapcsolataik megerősödnek. A horoszkóp szerint lehetséges partnerek tűnhetnek fel a horizonton. Az egyedülállókra rengeteg kaland vár. A Vénuszban álló Merkúr miatt a döntéshozatali képessége kissé berozsdásodhat. Tudatalatti késztetést érez, hogy mindent alaposan megrágjon. A nehézkes hozzáállás miatt érdekes lehetőségekről csúszhat le.

2018 vége racionálisan telik. A horoszkóp szerint olyan energia érvényesül az időszakban, ami az intellektusra hat leginkább, emiatt vonzódni fog a komplexebb feladatokhoz, sőt, akár a rejtélyekhez is. Kellemesen érzi magát a kandalló mellett egy izgalmas könyv társaságában. Ebben az időszakban ne fáradjon, hogy elérjen valamit a munkahelyén, mert jó eséllyel hiábavaló lesz a fáradozása. A kapcsolatai 2018 végén háborítatlanok lesznek, csak harmónia vár Önre.

astrohoroskop.hu

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Mérlegek, Skorpiók, nyilasok! Figyelem! Ezt hozzá számotokra 2018!
error: Content is protected !!