2016-ban súlyos betegségben meghalt Celine Dion férje, Rene Angelil, akit 73 éves korában elvitt a daganatos betegség. 1994 óta éltek boldog házasságban, amelyből 3 gyerekük született.

Hirdetés

Akárcsak Madonna, Celine Dion is az egyik táncosa mellett találta meg a szerelmet. A 49 éves, kanadai sztár mesébe illő szerelmi romantikus pillanatokat él meg, a 17 évvel fiatalabb Pepe Munoz mellett. De ki is az énekesnő új kedvese?

Pepe Munoz, 32 éves, spanyol modell, aki a divat nagy követője, mellesleg Celine Dion egyik táncosa.

Úgy látszik, hogy a művésznő életében egy új krszakkezdődött el, mely magába foglalja a divattal kapcsolatos változásait is. Ugyanis, egyre merészebb ruhákban mutatkozik, mindemellett volt bátorsága a Vogue Magazinnak meztelenül pózolni.

 

Hirdetés

 

Celine Dion, 2016 végén, a CBS-nek adott interjújában elmondta, hogy Rene Angelilen kívül, nem volt más férfi az életében. Majd így emlékezett vissza: “Ő 38 éves volt, és emlékszem, hogy nagyon jóképűnek tűnt. Jóképű volt, és azt a benyomást keltette, hogy egy pozitív férfi, aki nem fog gyerekként bánni velem.”

 

 

21 év házasság után az énekesnő egyedül maradt: “Mielőtt itthagyott minket, nagyon nehéz időszakot ltünk át, én is, és a gyermekeink is. Borzasztó volt látni Renét, ahogyan napról napra legyengül. Amikor elment, az a gondolat keringett bennem, hogy már nem fáj neki, és nem szenved. Megérdemelte, hogy elmúljon a szenvedés.” – mondta az énekesnő.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Mindenki kiakadt: ő vigasztalja férje halála után Celine Diont
error: Content is protected !!