Diplomás rák­gyógyászként és pro­fesszor­ként állította be magát – pedig ál­lat­or­vos. Az egyik tévadó még most is leadja a mű­so­rát, pedig ku­ruzs­lá­sért bí­ró­ság elé kell állni. Végzetes betegségben szenvedő emberekből pénzt kicsalni a leggusztustalanabb csalás.Image result for bajor imre

Hirdetés

Dr. Dávid Tamás évek óta a rák alternatív kezelőjeként hirdeti magát. Egy elixirt árult, aminek receptje, állítása szerint, titkos…

Már bíróság előtt a "csodadoktor"
Már bíróság előtt a “csodadoktor”
Ám Dávid doktornak nincs is orvosi diplomája! Állatorvosi dilomáját is már nagyon régen, 1964-ben szerezte. Mégis saját rendelőt nyitott, ahol rákos betegeket fogadott, csodás kúrát ígért.

Betegei szerint a kuruzsló az életükkel játszott.

Hirdetés

– Mi egy év alatt tönkrementünk anyagilag és idegileg, 4 millió ment el csak a táplálékkiegészítőkre! – nyilatkozta a Ripost-nak egy rpáciens. Ám Dávid Tamás karrierjét a tragédiák nem törték derékba. Heti műsora most is van egy kis kábeltelevízión.

Sajnos legismertebb betege, Bajor Imre is elhunyt, sokak szerint ez az ember okozta a halálát, mert hitt neki, és a kuruzsló kezelésnek vetette alá magát a valódi orvosoknak nemet mondva. Ki tudja, mi történt volna, ha a nagybeteg színész és családja nem így dönt annak idején.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Most megfizet Bajor Imre haláláért a kuruzsló rákgyógyász, börtönbe kerülhet!
error: Content is protected !!