Bizonyára téged is meglepne, ha úgy mennél haza, hogy a párod a miniszoknyádat és a melltartódat viseli. Lehet, hogy a kíváncsiság vezérli őt vagy épp az egyik perverz szokására jöttél rá? Nem kell megijedni, állítólag ez most egy bizarr trend: a pasik kipróbálják kedvesük fehérneműit, szoknyáit, sőt néhányan még a sminktől sem rettennek el. Furcsán hangozhat, mégis gyakori eset ez, a Ripost össze is gyűjtött néhány vallomást olyan nőktől, akik már rajtakapták kedvesüket.

Hirdetés

Három év után bukott le a férjem, amikor a számítógépén ott felejtette a ruháimban pózolós képeket. Először azt hittem, megcsal egy másik nővel. De rájöttem ő van a képeken. Imádom így is. “

Hirdetés

“Két hete voltunk még csak együtt, amikor rajtakaptam pasimat, hogy a bugyimat viseli otthon. Picit sem jött zavarba. Végül is… engem sem zavart!”

“Megyek haza, és mit látok? Tangabugyiban vonul a pasim föl-alá a lakásban. Nem tudtam, hogy reagálna, ha meglátna, inkább kisurrantam a bejárati ajtón. Meghagytam az ő titkának…”

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Na ettől kivagyok! Ezt csinálják most a fiatalok, ez a trend a romantikus együttlétek előtt. Én ezt már nem fogom megszokni.
error: Content is protected !!