Újabb házkutatást tartott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Egyre több ember után vizsgálódnak a hatóságok Gáspár Győző kapcsán. Mint arról anno a Bors is beszámolt, Győzike ellen költségvetlési csalás miatt kezdtek nyomozni a hatóságok még tavaly áprilisban. Hatalmas razziát tartottak a showman-nél, ahol ékszereket, készpénzt, egyéb értékeket foglaltak le. Idén pedig becsületsértés miatt is eljárás indult ellene, miután egy tévéinterjúban névvel kérte számon a NAV egyik osztályvezetőjét, aki ezért a hatóságokhoz fordult.

Hirdetés

Úgy tűnik azonban, ezzel nincs vége az ügynek. Győzike apósánál is vizsgálódik már a NAV, miután a férfi cégében Győző is szerepel alkalmazottként – írja a Blikk. Őt is költségvetési csalással gyanúsítják, házkutatást is tartottak nála.

Hirdetés

“Azt is felháborítónak és jogtalannak tartom, amit velem művelnek, de hogy az apósomat is belekeverték ebbe a mocskos ügybe, az egyenesen undorító. Nincs a világon tisztességesebb ember az apósoméknál, erre azt kell ennek a két védtelen, idősnek megérnie, hogy házkutatást tartanak náluk, és szétdúlják a dolgaikat. Bea apját behívták először mint tanút, később őt is meggyanúsították csalással, és közölték vele, hogy a veje egy bűnöző” – mesélte a lapnak az énekes, hozzátéve: managere is górcső alá került, ami miatt ott is hagyta őt:

“Ránk szálltak. Pár napja a menedzserem is sorra került. Emiatt nem akar velem tovább együtt dolgozni az illető, aki szerintem az ország legjobb menedzsere. Neki köszönhetem a sikereimet, és még őt is elüldözik az életemből.”

bors

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Nagy bajban Gáspár Bea apja!
error: Content is protected !!