Súlyos kórral kezelik Gyurcsány Ferencet, a DK első emberét. A volt miniszterelnöknek súlyos, kétoldali tüdőgyulladása van. Az egyik napilap személyesen hívta Gyurcsány Ferencet, hogy betegsége felől érdeklődjön, de nem vette fel.

Hirdetés

– A párt elnöke egy vírusos fertőzést kapott, és ebből alakult ki a súlyos tüdőgyulladás – mondta a Blikknek Gréczy Zsolt, a DK szóvivője. – Otthon fekszik, senkinek sem nyilatkozik. Naponta orvos jár hozzá, antibiotikumos kezelést kap – tette hozzá Gréczy.

Hirdetés

Valójában miután egyetlen szavazaton múlott, hogy a kormánypártok nem szereztek kétharmados többséget, s nem nem fogadta el a T. Ház a törvényt, Gyurcsány szavazata nélkül éppen átment volna a a törvényhozáson a sokak által kritizált jogszabály, mivel DK-s képviselőtársa, Oláh Lajos éppen aznap vesegörccsel került kórházba.

A betegség napokkal ezelőtt kezdődött, s Gyurcsány már betegen ment be szerdán az parlament ülésére, ahol minden egyes ellenzéki szavazatra szükség volt a Fidesz által benyújtott plakáttörvény ellenzéki megállításához. A plakáttörvény lényegében arról szól, hogy a pártok kampányidőszakon kívül csak piaci áron hirdethetnek óriásplakátokon. Ellenzéki politikusok szerint a jogszabály egyértelműen Simicska Lajos vállalkozása, illetve a milliárdos üzletemberen keresztül plakátkampányba kezdett Jobbik mozgásterét korlátozta volna.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Nagyon rosszul van Gyurcsány! Senki sem mehet be hozzá!
error: Content is protected !!