Csak 16 éves a portsmouthi Lorna-May Anslow, amikor a Facebook on megismerkedett későbbi szerelmével, az akkor 21 éves Joseph Johnsonnal.

Hirdetés

Gyorsan szerelembe, a lány pedig teherbe esett, mindössze négy hónappal megismerkedésük után már terhes volt. Mikor ez kiderült, a fiú anyjához költöztek. A lány teljesen odáig volt a Johnsonért:

– Szerelem volt első látásra. Amellett, hogy jóképű volt, cuki volt és elbűvölő. Igazi úriember, úgy kezelt, akár egy királynőt. Úgy éreztem, hogy én vagyok a világon a legszerencsésebb lány – mesélte Anslow a The Sunnak.

Image result for lorna may anslowSzerelem volt első látásra

Amikor kiderült, hogy terhes, annak ellenére, hogy nagyon szerette barátját, kicsit megijedt. A babával komplikációk merültek fel, de szerencsére minden jól alakult, a kicsi egészséges volt és rendesen fejlődött. Az aggodalmak miatt erősödött benne az anyai érzés. Ezt elmondta barátjának is, ahogy azt is, csak akkora szerepet kell vállalnia ebben az egészben, amennyit ő is szeretne. Johnson azt mondta, igazán apa akar lenni.

Hirdetés

Ebben a tudatban folytatták a közös életüket, amikor 16 hetes terhesen a lány úgy döntött, az éppen edzésen lévő szerelme szobájában itt az ideje elpakolni. Ahogy rendezkedni kezdett, egy nagy halom papírt talált, amiket gondosan át is nézett. De azt soha nem gondolta volna, hogy a papírhalom alján az vár rá, ami. Szembesülnie kellett azzal, hogy szerelme gyereklányoknak udvarolt korábban. Ennek a gondolatától rosszul lett, hirtelen minden bizonytalanná vált számára, rájött, hogy nem is ismeri igazán, akitől teherbe esett.

Miután visszatért az edzésről, a srác magyarázkodni kezdett, Anslow hinni akart neki, de nagyon ez nehéz volt. Idővel múlt az érzés, próbált a babára koncentrálni és kizárni annak a gondolatát, hogy a születendő gyermeke apja gyerekeknek udvarolt. Mikor megtudták, kislányuk lesz, egy darabig újra minden rendben ment, neveket válogattak, tervezték a jövőt. Egészen addig, míg Johnsonnak meg nem kellett jelennie a bíróságon.

A lány úgy gondolta, támogatja szerelmét, de akkor sem tudta elűzni a gondolatot, hogy Johnson bűnös. Anslow nem ment be a terembe, megvárta az ítéletet a folyóson. Egészen addig reménykedett, amíg a fiú falfehér arccal meg nem jelent előtte, ekkor viszont azonnal tudta, mindennek vége. Johnson bűnös volt, közösségi munkát kellett végezni, valamit 5 évre regisztrálták szexuális bűnözőként.

Amikor megtudta, mit tett, undorodni kezdett kislánya apjától

Nem sokkal ezután Anslow szakított barátjával, úgy érezte, nem veszélyeztetheti a baba életét. Miután életet adott a kislányuknak, megengedte, hogy az apja is lássa. Johnson hiába könyörgött, nem kapott újabb esélyt. A történet ezzel azonban nem ért véget, a kismama legrosszabb álma vált valóra, amikor exe Instagramjának nézegetése közben rájött, megint kamaszlányoknak udvarol. Annyira felkavarták a látottak, hogy azonnal jelentette. A rendőrség az új információk birtokában módosította a büntetését.

Nem sokkal később Anslow megismerkedett egy másik férfival, Conorral, akivel azóta már össze is költöztek és nagy boldogságban együtt nevelik a kislányát.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Pakolás közben derült ki a szerelme gusztustalan titka
error: Content is protected !!