A C-vitamin egy vízben oldódó vitamin, amely megtalálható a természetben, és kapható étrend-kiegészítőként is. A legtöbb állat képes előállítani ezt a vitamint a szervezetésben, de az emberek nem képesek erre, ezért is kell az élelmiszerekben elfogyasztanunk. A C-vitamin felveszi a harcot a megfázás és az influenza ellen és nélkülözhetetlen a szövetek regenerálódásához. Erős antioxidáns, segít semlegesíteni a szabad gyököket.

Hirdetés

Mivel a szervezet nem képes előállítani ezt az alapvető vitamint,  külső forrásból kell pótolnunk. De ahogy mindannyian jól tudjuk, a mai élelmiszerek nagy része többnyire genetikailag módosított és nem tudjuk biztosan, benne van-e ez a fontos vitamin.

Annak elkerülése érdekében, hogy a C-vitamin-hiány kialakuljon, -készítsünk otthon táplálékkiegészítőt.

A házi C-vitamin tényleg biztosítja az élő enzimeket, és lehetővé teszi, hogy a 100% -ban felszívódjon a szervezetben. Amire szükséged van, csak valamilyen citrusféle héja.

A citrusfélék igen gazdagok különböző flavonoidokban, ezek olyan vegyületek, amelyek antioxidánsként működnek az emberi szervezetben.

Hirdetés

Saját C-vitamin készítése, ami sokkal tisztább és hatékonyabb a boltinál:

Először meg kell bizonyosodni arról, hogy a citrusfélék biotermesztéssel fejlődtek. Edd meg a gyümölcsöt, és tedd el a héjat, hagyd száradni

 

Tedd a héjakat tepsibe, és 100 ° F-on 24 órán keresztül szárítsd ki, amíg száraz és ropogós lesz mind. Dobd a száraz héjakat turmixgépbe és őröld porrá. Tedd a port légmentes tartályba, és tartsad hűvös helyen.

 

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Soha többé nem vásárolsz C-vitamin tablettát ezután!
error: Content is protected !!