Sok­kot ka­pott a gazda: órá­kon ke­resz­tül foj­to­ga­tott egy föl­dön­kí­vü­lit

A nem min­den­napi tör­té­net egy me­xi­kói far­mer­rel esett meg, mi­u­tán el­ment ki­ürí­teni a ko­ráb­ban ki­he­lye­zett vad­csap­dá­kat… Ami­kor reg­gel el­in­dult, még nem sej­tette, hogy élete leg­bor­zal­ma­sabb nap­já­nak néz elébe…

Hirdetés

 

Bár a történet legalább tíz éves, az egyik szereplője a közelmúltban ismét a figyelem középpontjába került egy némileg hasonló eset kapcsán… A sztori szerint a mit sem sejtő mexikói paraszt igencsak megdöbbent, amikor az egyik állatcsapdában, egy teljesen csupasz, kis termetű lény talált. A csapda acélfogai a jobb karjánál kapták el, és még életben volt, amikor a férfi rátalált. Még sosem látott ilyesmit, és egészen biztos volt benne, hogy valamiféle földönkívülivel lehet dolga.

 

Mivel a csapdába esett kreatúra hangosan sivalkodott, a gazda pánikba esett. Nem tudta mit tegyen, így azonnal a közeli patakhoz vonszolta a lényt és megpróbálta belefojtani a vízbe.

Csakhogy nem volt könnyű dolga. A fura földönkívüli igen szívósnak bizonyult. Állítólag három órán át küzdöttek a vízben, míg végezni bírt vele…

Végül a tetemet majd két évig dugdosta, mert félt a hatóságok megtorlásától.

Hirdetés

A mumifikálódott testet végül 2009-ben adta át Jaime Maussan neves mexikói ufókutatónak 300 ezer pezóért, aki tüzetes vizsgálatnak vetette alá.

Az eredmények szerint a lénynek gyíkszerű, csupasz teste volt. Gyökértelen fogak voltak a szájában, az agya hátsó része pedig fejlettebbnek tűnt az emberénél. A szakértők szerint egyetlen földi fajra sem hasonlított. A lényről később a legtöbb kutató azt mondta, hogy egy helyi mókusmajom fajta volt… a csúfos kudarc után próbálták ugyan eltüntetni az esetről készült cikkeket és videókat, de mint tudjuk, az internet nem felejt!

A történetben szereplő Jaime Maussan ugyanaz a mexikói újságíró, aki ufológusként vett részt pár hónapja abban a kutatásban, amelyik a perui Nazca fennsík közelében, egy barlangban több, mumifikálódott, földönkívülinek tűnő, három ujjú tetemre bukkant. A szenzációsnak kikiáltott leletek lázba hozták a világ tudósait, ufológusait és antropológusait is.

A “felfedezés” végül majdnem rosszul sült el, mert a perui örökségvédelmi hivatal megvádolta  a kutatókat, hogy különféle, középkori múmiák testrészeiből “fércelték” össze a testeket. A független kutatócsoport ezután is váltig állította, hogy földönkívüli lényeket találtak. Ekkor még a sírrablás vádját is meglengették a fejük felett.

A DNS-vizsgálat végül kiderítette, hogy a bizarr múmiák 100%-ig emberek voltak. A csontváz-specialisták viszont megállapították, hogy nem összetákolt hamisítványokról van szó. Alighanem valamiféle helyi mutáció, vagy belterjes szaporodás okozhatta a testi eltéréseket a normálistól…

Úgy tűnik az öreg UFO-kutató évtizedek óta tartó hajszája a földönkívüliek után még nem ért véget. Ha ilyen kitartó, könnyen lehet, hogy egyszer valóban rábukkan valami igazán megdöbbentő dologra… már ha megéli.

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Sok­kot ka­pott a gazda: órá­kon ke­resz­tül foj­to­ga­tott egy föl­dön­kí­vü­lit
error: Content is protected !!