Legalább kétszeres gyilkos az az osztrák férfi, aki feldarabolta, majd a Fertő tóba dobta egy prostituált holttestét. A férfi részletesen vallott a rendőröknek gyilkolási módszereiről.

A végtagok és fej nélküli testet két hete találták meg a nádasban.

Hirdetés

A megcsonkított holttestről először az osztrák hatóságok is azt feltételezték, hogy a rejtélyes körülmények között eltűnt, és vélhetően meggyilkolt egykori valóságshow-hősé, VV Fannié lehet.

Aztán azonban olyan információk is megjelentek, amelyek szerint a darnózseli hentes feleségét, N. Juditot rejthette a víz.

Ezeket a verziókat természetesen megvizsgálták a hatóságok, majd a fogazata alapján annyit megállapítottak, hogy az áldozat 20 és 40 év közötti.

Most az osztrák államügyészség minden korábbi feltételezést elvetett: azonosították az áldozatot, aki vélhetően szlovák vagy cseh származású, de Bécsben dolgozó szexmunkás. Eljutottak a gyanúsítotthoz is, aki osztrák állampolgár.

Hirdetés

Az osztrák Krone.at úgy tudja, a bécsi férfi drogdílerként keresett pénzt és az áldozat kuncsaftja volt. A nőt a Westbanhoffon, az ot­tani nyugati pályaudvaron szedte fel visszajáró vendégként többször is. Az sem kizárt, hogy szerelmes volt a lányba, aki azonban nem viszonozta érzelmeit.

A lap szerint a férfi nem tagadta tettét, mindent bevallott, és azt is elmondta, pontosan hogyan végzett a nővel. A gyilkosság napján a nádasba vonszolta áldozatát, előbb halára szúrta, majd egy fűrésszel feldarabolta.

A zsaruknak más sokkoló részletet is bevallott: így azt, hogy nem a lány volt az első áldozata, korábban egy férfival is végzett, akit fejszével darabolt fel.

Egyelőre nem tudni, mennyit kaphat a darabolós gyilkos, de az bizonyos, hogy közel életfogytiglani börtönre számíthat. A lány testének további darabjait még keresik, a helyi rendőrség bízik benne, hogy hamarosan megtalálják.

bors

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Sokkoló részletek a Fertő-tavi gyilkosságról: mindent elmondott a darabolós gyilkos
error: Content is protected !!