Óriási, tragikus szerelemnek lett vége.

Hirdetés

Idejének legszebb színésznője volt Szerencsi Éva. Gyönyörű arcára, bájára hamar felfigyeltek a rendezők is, és nem nagyon készült olyan produkció, amelyben nem ő lett volna a főszereplő. Még főiskolás volt, amikor egymásba szerettek jóképű osztálytársával, Szakácsi Sándorral. Hatalmas szerelem volt az övéké, amelyek nem voltak mentesek a zajos szóváltásoktól sem. Mindent elsöprő szerelem volt az övék, a maga vadságával. Szakácsi Sándor ugyanis rettenetesen féltékeny volt Szerencsi Évára.

– Őrülten féltékeny voltam rá. Arra, hogy ne érjenek hozzá, ne fogják meg, ne csókolják meg- mesélte Szakácsi egy lapnak később

Hirdetés

Szerencsi Éva is halálosan szerelmes volt, hiszen Sándor volt az életében az első beteljesült szerelem. 1976-ban összeházasodtak. Mivel az ezer fokon égő kapcsolatuk nem mellőzte a vadságot sem, a férje egyszer megütötte. A színésznő sarkon fordult, hazament, a férje pedig az albérlők házába. Egy hét múlva Éva összepakolt, és kiköltözött a közös otthonukból. Szakácsi napokon át zokogott utána. Ám halála napjáig sem tudta megbocsátani, hogy amikor a színésznő terhes lett tőle, úgy vetette el a közös gyermeküket, hogy nem is tudott róla.

Aztán Éva a harmincas éveiben találkozott egy orvossal. A színésznő már annyira akart egy gyereket, hogy elhatározta, ha kell, egyedül fogja felnevelni, de anya lesz. Az édesanyja segítségével nevelte a legnagyobb szeretetben Imikét. Egy rendezvényen a kolléganője, Andai Kati rámutatott egy férfira, Pándi Andrásra, majd Éva fülébe súgta: “Itt a férjed!”. A férfi – egy könyvkiadó első embere – intelligenciájával, modorával gyorsan meghódította a szép színésznőt. Sok időt azonban nem adott a sors a nehezen megtalált boldogsághoz. Mindössze hét évet tölthettek együtt. Ezekben az években valóban boldog nő volt, de nem maradhatott sokáig az, mert megtámadta a szervezetét a gyilkos kór. Férjével együtt azonban úgy döntöttek, hogy nem hozzák nyilvánosságra a bajt, mert mindketten utolsó percig reménykedtek a gyógyulásban. A magánéletéről nem szívesen nyilatkozó színésznő ahhoz tartotta magát, hogy: “Ha az ember mindent kipakol, nem lesz hová visszavonulnia, amikor baj éri és erőt kell gyűjtenie.” Volt tartása, a külvilág felé nem mutatta a betegség okozta szörnyű fájdalmait. Még a kollégái sem tudták, hogy halálos beteg…. Amikor szeptember elején rosszul lett és kórházba került, férje mindvégig mellette volt és fogta a kezét. Remélte, hogy meggyógyul a felesége. Nem így történt, tragikusan korán eltávozott közülünk.

Szerencsi Éva 13 évvel ezelőtt hunyt el. Végakaratához híven minden ceremónia nélkül szórták szét hamvait szeptember 20-án a Fiumei úti temetőben.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Szakácsi megütötte, Szerencsi Éva ezt sosem tudta megbocsátani
error: Content is protected !!