Százak búcsúztatták a hármas ikrek édesanyját

Több százan kísérték utolsó útjára a hajdúszoboszlói hármas ikrek tragikus körülmények között elhunyt édesanyját, Nikolettet. Rengetegen ismeretlenül is részvétüket nyilvánították.

Legalább két­százan érkeztek a hajdúszoboszlói temetőbe, hogy egy koszorúval vagy egy szál virággal róják le kegyeletüket Fábián-Hüse Nikolett előtt. A harminckét éves anyuka három ikerbabának adott éle­tet karácsony előtt. Mira, Léna és Milán császárral születtek. Az anyánál egy ritka komplikáció, úgynevezett HELPP szindróma lépett fel, és Nikolett életét már nem tudták megmenteni.

Hirdetés

Az ikrek édesanyjának sírját teljesen elborították a koszorúk, sokan ismeretlenül is hoztak virágot © Zsolnai Péter

A családtagok és a barátok mellett sokan a városból ismeretlenül is eljöttek részvétet nyilvánítani a szerelmét gyászoló Fábián Tamásnak. Az apa megtörten állt a sír előtt, szótlanul figyelte, ahogy a koszorúk serege lassan elborítja az emlékhelyet. Szülei és családja tartották benne a lelket ezekben a nehéz percekben.

– Nem ismertük a fiatalasszonyt, de mélységesen együttérzünk a családdal és főképpen az öz­vegy édesapával és a három pici babával. Szörnyűség, ami történt, minden segítséget és jó szót megérdemelnek. Nem tu­dom, hogy lehet feldolgozni egy ilyen tragédiát – mondta a te­metés után az egyik helybéli asszony.

Hirdetés

Tamás és Nikolett boldogan várták az ikreket

Fábián Tamás korábban a Borsnak azt mondta, szerinte emberi mulasztás történt, de amíg a vizsgálat nem zárul le, nem akar senkit vádolni, sok kérdés vár tisztázásra. A hármas ikrekért az egész ország összefogott, a Tündérkör Alapítvány 45 millió forintot gyűjtött nekik, a helyi polgármesteri hivatal pedig a temetés költségeit állta.

Úgy tudjuk, a kisbabák napról napra jobban vannak, erősödnek. Az apa pedig azt mondja, szeretne már saját magára is odafigyelni és meggyászolni nyugalomban a feleségét. A korábban kamionsofőrként dolgozó Tamás nem tér vissza a szakmájába, a gyermekek nevelésére koncentrál. Ebben a szülei és Nikolett szülei is segítenek neki.

bors

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Százak búcsúztatták a hármas ikrek édesanyját
error: Content is protected !!