A híres bolgár táplálkozásszakértő, Hrist Mermersky szerint a rákos betegségek pusztító ereje feledésbe merülhet, ha az emberek kihasználják a természetbe fellelhető gyógyító erőt. Nézzünk csak szét mennyi gyógynövény, gyógyító erővel rendelkező zöldség és gyümölcs vesz körbe.

 

Hirdetés

Ha az alábbi keveréket alkalmazzuk rendszeresen, akkor megelőzhetjük a rákos betegségek kialakulását.

 

Hozzávalók:

 

  • 12 cikk fokhagyma
  • 1 kg méz
  • 15 biocitrom
  • 400 gramm búzacsíra
  • 400 gramm dióbél

Elkészítés:

 

1.Az első, és legfontosabb lépés, hogy készítsük elő a búzát. Tegyük a zöld búzát egy vízzel félig megtöltött üvegedénybe, majd hagyjuk állni 24 órán keresztül. 12 óra elteltével öntsük le a vizet róla, és cseréljük frissre. 24 óra múlva öntsük le a vizet, és használjuk a zöldbúzát.

Hirdetés

2.Tisztítsuk meg a fokhagymát, zúzzuk össze. Keverjük el az apróra vágott dióbéllel, és a búzacsirával. Majd adjuk hozzá a citromlevet, és a mézet. Keverjük jól össze, míg egy homogén masszát kapunk.

3.Tegyük a keveréket befőttes üvegekbe, és hagyjuk egy éjszakán át a hűtőben állni.

4.Fogyasszunk 2 evőkanálnyit naponta háromszor a keverékből.

A keverék összeállítója szerint nagyon hatásos, hiszen megakadályozza a rákos rejtek szaporodását, és serkenti az egészséges sejtek regenerációját.

Számos más betegsége esetében is alkalmazhatjuk, mivel nagyon hatással van az immunrendszer egészségére.

tudasfaja.com

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Több, mint 45000 rákos beteg vallja, ez az ital valóban segített rajta
error: Content is protected !!