Az oszt­rák rend­őrök le­tar­tóz­tat­tak egy férfit, aki­nek köze lehet a meg­ta­lált nő meg­gyil­ko­lá­sá­hoz.Az osztrák rendőrség őrizetbe vett egy gyanúsítottat, miután két héttel ezelőtt női testrészeket találtak a Fertő-tóban – írja az ORF a burgenlandi hírei között az osztrák államügyészség közlése alapján. Egyelőre csak annyit közöltek, hogy egy osztrák állampolgárról van szó.

Hirdetés

A Salzburger Nachrichten úgy tudja, a most őrizetbe vett gyanúsított egy bécsi férfi, az áldozat pedig egy szlovák vagy cseh prostituált lehet.A lap rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a gyilkos a prostituált egyik kliense volt – írta a Bors.

Mint ahogy arról a  is beszámolt, egy fej nélküli torzót talált egy férfi a Fertő-tóban április 13-án Ruszt városnál. A parthoz közel, egy öbölben a nádas és a parti házak között. A holttest a tó fenekén feküdt, nem volt karja, lába és feje.

A torzó hónapok óta a tó fenekén feküdhetett. Annyira össze volt roncsolódva, hogy kriminálszakértőt kellett hívni a helyszínre hogy megállapítsák, valóban emberi maradványokról van-e szó.

Hirdetés

A rendőrség búvárokkal és keresőkutyákkal végül megtalálta a fejet, a fogazat alapján próbálják azonosítani a nőt. Egy nappal később az osztrák hatóságok két kart találtak kézfej nélkül, valamint egy lábszárat és egy combot.

Felmerült, hogy esetleg a korábban eltűnt VV Fanni holtteste került elő, de aztán kiderült, hogy nem az egykori valóságshow szereplő testrészeit találták meg a tóban.

Az osztrák nyomozók valószínűsítették, hogy a nem kevésbé rejtélyes darnózseli esethez van köze a borzalmas Fertő tavi leletnek. Mint ismert, a Mosonmagyaróvár melletti faluban élő hentest, N. Jánost vádolták azzal, hogy megölte gyógytornász feleségét, maradványait pedig eltüntette.

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Új fejlemény a Fertő tavi megcsonkított test ügyé­ben: letartóztatták a feltételezett gyilkost
error: Content is protected !!