Egy dió­törő ka­la­páccsal vég­zett a pe­da­gó­gu­sok­kal a vé­kony nő.

Hirdetés

 

Végig tagadta bűnösségét az érdi háromgyerekes anya, akit azzal vádolnak, hogy brutális kegyetlenséggel gyilkolt meg egy idős érdi házaspárt 2015 októberébenA pedagógus férj és feleség holttestét november elsején, mindenszentek napján találták meg.

H. Tünde bírósági tárgyalása április 17-én folytatódik a Budapest Környéki Törvényszéken. A nő a vád szerint mindent megtett, hogy elterelje magáról a gyanút.

A rendőrök 2015. november 1-jén találtak rá az idős, érdi pedagógus házaspárra, akikkel otthonukba végeztek. A rablógyilkosságnak beállított ügyben először tanúként hallgatták ki a háromgyerekes nőt.

Hirdetés

Tünde nem tagadta, hogy kapcsolata volt a 81 éves Mária nénivel és a 83 éves Felicián bácsival, aki annak idején tanította az élettársát. A nő időnként segített a nyugdíjasoknak, autóval fuvarozta őket és kisebb ügyekben segített nekik.

Később olyan bizonyítékok kerültek elő, amik arra utaltak, a vékony fiatal nő egy diótörő kalapáccsal az idős házaspárt és a kutyájukat is agyonverte.

Az ügyész szerint, bár az idős házaspár nem élt luxusban, a nő úgy tudta, van megtakarított pénzük. Többször próbált kölcsön kérni, és elpanaszolta, hogy rossz anyagi körülmények között él a családjával, de hiába kuncsorgott.

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Vékony, háromgyerekes anya brutálisan végzett az érdi tanárokkal
error: Content is protected !!