Image result for sinuses

Hirdetés

Nyomd fel a nyelvedet a szájpadláshoz, a hüvelykujjadat pedig szorítsd a két szemöldököd közötti csontra! 20 másodpercig nyomd erősen a területet. A hatás szinte azonnali, azonnal elkezd ürülni az orrmelléküreg.

Az orrüregben található a vomer-csont, melynek mozgását  előre-hátra ezzel a technikával biztosíthatjuk. Kezelheted a dugulást és az orrmelléküregek tisztulását.

A almaecet is igen hatékony eldugult orrmelléküreg estén. Ez a csodálatos, antibakteriális nedű azonnal megküzd a fertőzésekkel.

Hirdetés

Az orrmelléküreg gyulladást általában vírusok okozzák. Az orrmelléküregek begyulladnak, ennek következtében megjelenik az erős fejfájás, rossz közérzet és fájdalom lesz. Egyes esetekben láz is jelentkezhet.

Sokféle gyógyszer létezik a kezelésére, de semmi sem hat olyan gyorsan, mint az almaecet. Bár szinte minden háztartásban megtalálható, nagyon elterjed alapanyag, hatásait nem szabad alábecsülni! Gyorsan csökkenti a fájdalmat és az orrmelléküreg szöveteit újra egészséges állapotba hozza.

Bővelkedik antioxidánsokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban. Szinte bármely betegség tünetei ellen bevethetjük és ha szűretlenül fogyasztjuk, hatásai még intenzívebben fognak érvényesülni. Emellett az immunrendszer számára is nagyon előnyös.

Így alkalmazd:

HOZZÁVALÓK:

  • fél bögre víz
  • fél bögre szűretlen almaecet
  • 1 evőkanál méz
  • 1 teáskanál cayenne bors
  • 1 citrom leve

ELKÉSZÍTÉSE:

Forraljuk fel a vizet, madj adjuk hozzá az almaecethez és töltsük egy pohárba. Tegyük hozzá a mézet, a cayenne borsot és jól keverjük össze. Végül adjuk hozzá a citromlevet. Addig fogyasszuk, míg nem érezzük a tünetek enyhülését!

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

ELDUGULT, GYULLADT AZ ORROD? EGY PERC ALATT ELMULASZTJA EZ A HÁZI SZER!
error: Content is protected !!