common-drink-destroys-bones-full-cancer-causing-chemicals

Hirdetés

Annak ellenére, hogy az emberek mind tisztában vannak a káros hatásokkal, mégis isszák rendszeresen a szénsavas üdítőket minden nap.
Annak ellenére, hogy mostanában egy enyhe csökkenés van az eladásokban, még mindig, több mint $ 75000000000 értékű szénsavas üdítő fogy évente, pedig fokozzák a szívbetegségek, a fogszuvasodás, az elhízás, a cukorbetegség kockázatát.
Ezért ne igyál kólát és más cukros üdítőket:
Rákkeltő adalékokat tartalmaz.
Mesterséges színezékeket és karamellt tesznek bele annak érdekében, hogy barna legyen. Azonban ez a népszerű anyag 2-metil-imidazol tés 4-metil-imidazolt tartalmaz, mindkettő rákkeltő anyag. A kól tele van ezekkel.
Hízlal
Egy dán tanulmány kimutatta, hogy a nem diétás kóláa jelentős zsír felhalmozódást eredményez a máj körül és a vázizmokban, amely hozzájárul a cukorbetegség és az inzulin rezisztencia kialakulásáshoz.
A kutatók azt találták, hogy a napi fogyasztása hat hónapig megnöveli a máj, a triglicerid és más szervekben a zsírt, és 11% -kal növeli a koleszterinszintet.
Fogszuvasodás
Citromsavat tartalmaz, ami erodálja a fogzománcot, és erősen elősegíti a szuvasodást, főleg gyermekek esetében.
Csontritkulás
Mindenféle üdítő tele van foszfátokkal vagy foszforsavval, amelyek a savanykás ízt, adják, és meghosszabbítják az eltarthatóságot. A túlzott foszforsav bevitel csontritkuláshoz, izomvesztéshez, szív és veseproblémákhoz vezet, és felgyorsítja az öregedési folyamatot.
A koffein  gátolja a kalcium felszívódását. A fogyasztás nagymértékben növeli a csontritkulás kockázatát, és csökkenti a csont sűrűségét.
Egyéb betegségek
2-es típusú diabétesz
Szívbetegség:
Inzulin rezisztencia
A nem alkoholos zsírmáj betegség
Demencia

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez a mindennapi ital megöli a csontjaidat, rákot és cukorbajt okoz, mégis mindenki issza
error: Content is protected !!