Így szüntesd meg a rendszeresen, csúnyán berepedezett sarkat néhány aszpirin segítségével. Gyors, egyszerű, filléres módszer, érdemes kipróbálni, és elkerülheted eztán a drága pedikűrösöket. Nekem nagyon bevált. Mindig van otthon aszpirinem. Kalmopyrint is használhatsz, ugyanaz a hatóanyaga, a szalicilsav, csak a neve más, mert más gyógyszergyártó gyártja és forgalmazza.

Hirdetés

 

A repedezett sarok nagyon csúnya, de és ha igazán kiskebesedik, nagyon veszélyes az egészségre is, mert elszaporodnak, megtelepednek rajta a baktériumok, nemcsak bőrproblémák, de súlyos gyulladások alakulhatnak ki a sarok bőrén. Így szüntesd meg ezt a bajt! Így szüntesd meg a repedezett sarkat aszpirinnal.

Image result for aspirin heels

Fogj 10 egyszerű, aszpirin vagy kalmopyrin tablettát, amin nincs bevonat, ez fontos, hogy azonnal feloldódjon a vízben. Most áztasd be 2,5 dl 70 százalékos alkoholba, ami lehet akár nagyon erős vodka is vagy gyógyászati alkohol, mindegy.

Hirdetés

Hagyd benne ázni 3 napig. A keveréket kend a sarkadra, tegyél rá háztartási fóliát és egy vastag zoknit, hagyd rajta egész éjjelre. Reggel dörzsöld át a sarkad, és kend be zsíros krémmel vagy glicerinnel. Csodás  puhaság lesz a végeredmény! Ezután mindig így fogsz eljárni télen-nyáron.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Már nem repedezik be a sarkam, amióta tudom, hogy aszpirinnal kell kezelnem! Így csinálom!
error: Content is protected !!