Mindenki a hóna alá keni a dezodort, pedig rengeteg dologra jó még

Hirdetés

1. Intim izzadás

A nagy “előnyök” ugyanúgy izzadnak, mint a hónod alja, érdemes reggel oda is kenni egy kis izzadás gátló dezodort a komfortérzésért-

2. Pattanások

Hirdetés

Nagyon jól eltünteti az aknét és a mitesszereket, ha befújod a zsíros bőrfelületeket

3. Nem csúszik el a napszemüveg

A verejtéktől ide-oda csúszkál a napszemüveged? Fújj alá dezodort

4. Megelőzi, hogy a haj letapadjon

Nem lapul le a hajad, ha ráspriccelsz kevés dezodort.

5. Beleférsz a szűk gatyába is

A tapadós farmer igazi divatcikk, de mint a neve is mutatja: nagyon tapadnak. Húzz dezodorcsíkot a lábadtól a combodig, és a nadrág könnyen feljön.

6. A ruhák foltosodása ellen

Ha világos ruhába verejtékezel bele, igen könnyen utolérhet a gond. Például úgy, ha az nedves hátú fehér topban sokáig ülsz egy fekete karosszékben, ami megfogja a ruha nedves hátát. Ha hajlamos vagy arra, hogy a hátad is izzad, jó lehet ide is fújni egy kis izzadásgátlót.

7. Ha éjszakánként izzadságban fürödve ébredsz

Szörnyű érzés verejtékben ébredni, de ha az előző ponthoz hasonlóan jársz el, azaz befújod a hátad dezodorral, ez a probléma sokkal kevésbé fog zavarni.

8. Lábszag

Bizony, nem csak a hónalj kellemetlen bűze ellen tehetsz, de ha a lábadra fújsz egy kis dezodort, azzal a lábszagot is megelőzheted.

9. Vízhólyag ellen

A cipők sokszor azért törik fel a lábunkat, mert beleizzadtunk, és a nyirkos anyag odatapad a bőrhöz. Ha befújod a lábad, azzal megelőzheted a lábizzadást és így a vízhólyagok kialakulásának esélyét is csökkentheted.

10. Használd borotváláshoz

A bikinivonal szőrtelenítése után gyakran apró pöttyök jelennek meg, de az izzadásgátló erre is hatékony megoldást nyújt.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Nem is tudtam, hogy ezért kell dezodort kennem ide
error: Content is protected !!