Sok mai elterjedt betegség, például a diabetesz, a krónikusan felszökött, levihetetlen vérnyomás és a tumoros betegségek az egészségtelen táplálkozási szokások és a salakanyagok lerakdásának eredményeként támadja meg a mai ember szervezetét. Ez ellen nagyon nehéz tenni, hiszen nem termelhetjük magunk élelmiszereinket, mint eleink, és a boltokban kapható ételeket mindenfélével kezelik, mérgezik, nem természetesen állítják elő ezeket. Ha egész nap az étkezésedre figyelsz, akkor is nehezen kerülöd el a mrgeket, rovarirtkat, génmódosított zldségeket, antibiotikummal tömött húsokat. A készételekről nem is beszélve.

Hirdetés

Ez egy csodálatos és nagyon könnyen elkészíthető szer receptje, amely a vérben felhalmozódó méreganyagokat és a károsító zsírmolekulákat is kioldja a testből. Készítsd el ezt az italt, tedd a hűtőbe, és minden egyes étel elfogyasztása után fogyassz belőle., különösen, ha tömény, nehéz ételeket fogyasztasz

Erre lesz szükséged:

  • 1kg citrom
  • 400gr zeller
  • 2l víz

Hirdetés

Elkészítése:

A zeller gyökeret reszeld le, majd önts hozzá  2l vizet. Tegyél bele kisebb adag reszelt citromhéjat. Melegítsd fel, és hagyd forrni 20 percig, majd tedd félre hűlni a szert 5-6 órán keresztül. Csavard ki a citrom levét, majd önzsd bele a a keverékbe Szűrd le, és tedd félre egy üvegben.

Így használd :

Éhgyomorra igyál 100ml-t étkezés ekelőtt. Ha ettél, utána is igyál belőle.

A fantasztikus az, hogy ez a szer kioldja a húgysavat is a szervezetből, így gyógyítja az ízületi gyulladásokat és a köszvényt is, valamint megelőzi a veskő kialakulását.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A legképtelenebb helyekről is kiolvasztja a zsírt ez a két hozzávaló, és a köszvényt is gyógyítja
error: Content is protected !!