A fogyás a egyik legnehezebben elérhető dolog, mert ha visszafogjuk az étkzésünket, hamarosan még nagyobb falási rohamok jönnek ránk, mint korábban, és ez ahhoz vezet, hogy nemhogy karcsúbbk lennénk, de egyre töb kiló szalad fel, és elindul a negatív spriál, a jojó effektus. ha nem alakítjuk át anyagcserénket, hormonjainkat és nem figyelünk arra, hogy az étvágyat is csökkentsük, akkor szinte reménytelen elindítani a karcsúsodási folyamatot. Mindenkinek segítségre van szüksége ebben, az akareterő nem elegendő sajnos.

Hirdetés

Image result for celery lemon drinkAz a jó ebben a csodalében, hogy akkor is használ, ha eddig semmi nem segített, olyan erősek az összetevői. Ráadásul a hozzávalók filléresek, és pár perc alatt összedobhatod, nem kell vele sokat foglalkozni,

Hozzávalók:

  • 1 citrom leve
  • 5 dkg zeller
  • 1/2 dl víz

Elkészítés:

Hirdetés

Csavard ki a citrom levét, a zellert vágd darabokra. Az egészet botmixerrel kevered össze a vízzel. Hűtőben tárolandó!

Használat:

Ezt a szert éhgyomorra kell bevenni. Nem muszáj egyszerre meginni, be lehet osztani, de addig semmit se együnk, vagy igyunk, míg el nem fogy az egész. Egy kúra 10 napig tart, utána tarts 3 nap szünetet, majd ismét kezdheted elölről az egészet. A cukorbetegeknek is nagyon jó ez a módszer. Egy hónap múlva már látszani fog az eredmény, és leviszi a vércukorszintet is, ezzel is segíti a cukoranyagcserét és a fogyást!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Minden nap ivott ebből, miután felkelt, hamarosan le kellett cserélnie a szoknyáit és nadrágjait
error: Content is protected !!