252320-960x720-posteleinsalat-mit-zucchini-parmesancroutons

Hirdetés

Sokan ismerik a porcsint, mert elterjedt gyomnövény minden udvarban, útszélén nő. Az igénytelen gyomnövény nehezen irtható ki, de szerencsére erre nincs is szükség. Először Perzsiából (a mai Irán) és Indiából érkezett hozzánk és gyorsan elszaporodott. Üdvözöljük ezt a tényt, mert nagyon hasznos növényről van szó. Ezt kevesen tudják!

Tele van káliummal és omega-3 zsírsavval, erősen támogatja az egészséges szív működését. Káliumtartalmánál fogva csökkenti a vérnyomást és az omega-3 zsírsavak csökkentik a koleszterin szintet. Szuperkombináció ez a szív számára.
A hagyományos kínai orvoslás porcsint használt különböző emésztőrendszeri betegségek gyógyítására igen régóta. A hasmenéstől a gyomorpanaszokig és így tovább. Mivel a növény dopamint, glükózt és alanint is tartalmaz, úgy viselkedik, mint egy nyugtató orvosság.

Mivel a porcsin alig tartalmaz kalóriát, ez szuper ételekbe téve, ha fogyni szeretnénk éhezés nélkül, mivel jól eltölt, étvágytalanít. Tökéletes diétás alapanyag.

Hirdetés

A porcsin az erős csontok építője is. Kalcium, magnézium és vas van benne, amelyek az egészséges és erős csontok alapját megadják.Rendszeres használata a gyógynövénynek még a csontritkulás megelőzésére is kiváló.

Réz és vastartalmánál fogva megszünteti a hajhullást és a vérszegénységet, sőt az arc beesettségét is (réz)

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A kínaiak szerint ez a gyom a legerősebb orvosság! Ne tépd ki te sem!
error: Content is protected !!