Addig cselekedj a túlsúly, magas koleszterinszint és magas vérnyomás ellen, amíg nem késő. Népbetegség az elhízás, és egyáltalán nem csak esztétikai probléma. Az egyik vezető halálok világszerte. Ennek oka a mozgásszegény életmód, a génmódosított élelmiszerek, az időhiányban bekapkodott egészszégtelen, tápanyagszegény, felpuffasztott gyorsételek, szendvicsek. Ha nem is tudsz holnaptól új életet kezdeni, legalább segíts testednek, hogy megküzdjön a túlsúllyal.

Hirdetés

Ez a recept éppen erre való:

Hozzávalók:

– 1 kg citrom

Hirdetés

– 5–6 szál petrezselyem szárastul

– 3 liter víz

– 1 tasak szódabikarbóna

Elkészítés:

Forrald fel a vizet egy nagyobb lábosban, majd az alaposan megmosott, szódabikarbónával lesikált citromot, vágd apró kockákra és tedd a vízbe, és öntsd rá a maradék szódabikarbónát. Forrald egy órán át. Aprítsd össze a petrezselymet szárastul kis darabokra deszkán. Add hozzá a citromos vízhez, és még legalább két órát főzd kis lángon az egészet.

Ha felére csökkent a folyadék mennyisége, akkor van kész, lehúzhatod. Az 1,5 liternyi levet szűrd le és tedd át egy üvegbe. Minden reggel egy pohárkával éhgyomorra fogyssz ebből a csodaszerből. Ez a mennyiség 15 napra elég.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Elhíztál, magas a koleszterined és a vérnyomásod? Ez a főzet pár nap alatt segít!
error: Content is protected !!