Ezt a növényt évszázadok óta használják a természetgyógyászok, de csak a legújabb időkben derült ki, hogy a legrettegettebb betegség, a rák ellen is jó lehet.

Hirdetés

dandelionroot

Ez a nagyszerű gyökér erős vérképző, erősíti az immunrendszert, jobban véd a prosztata, tüdő és más rákbetegségek ellen, mint bármilyen gyógyszer. A felnőttkori leukémiát jobban gyógyítja bármi másnál, állítja Dr. Carolyn Hamm , a kanadai Windsor Regional Cancer Centre munkatársa.

John Di Carlót, egy 72 éves rákbeteget hazaküldtek meghalni a kórházból, majd elmondta a CBC News híradóban, hogy utolsó esélyként elkezdett pitypang teát inni. Mert a pitypang gyökérről van szó. John DiCarlo teljesen meggyógyult a leukémiából, miután semmi más kezelést nem kapott, csak a teát itta.

dandelion

Hirdetés

A legutóbbi kutatások szerint a pitypang gyökerének kivonata laboratóriumi körülmények között a rákos sejtek 95 százalékát elpusztítja. 48 órán belül a tumorsejtek szétesnek, és a helyükbe új, egészséges sejtek keletkeznek.

További kutatások mutatták, hogy a mell, tüdő, prosztata rákos megbetegedéseinél is hatékony lehet a szer. És nincs olyan mellékhatása, mint a kemoterápiának.

Dr. Hamm ugyanakkor megjegyezte, hogy a kemoterápia hatását ez a gyökér megváltoztatja, ezért a kettőt nem szabad együtt alkalmazni.dandelion-flower

 

Ha nem rákos valaki, akkor is nagyon hasznos lehet a zöld pitypanglevél fogyasztása, vagy a tea ivása. Ez természetes inzulinként véd a cukorbetegségtől. Enyhébb cukorbetegséget el is mulaszt. Erős májtisztító, és olyan jó vértisztító, mint a csalán. Méregtelenítő kúrákhoz kiváló ez a növény.dandelion-tea

 

Magas C-vitamin tartalmával a zöld levél véd a fertőző betegségektől és a hólyaghuruttól, A-vitamin tartalma javítja a látást. Mivel a levél kesernyés, magában nem túl finom, de zöldséglébe turmixolva elfogyasztható.dandelion-greens

Sponsored

Ez a videó megmutatja, hogyan készíts teát belőle.

Wow – who knew there were so many health benefits to a “weed” that’s growing out in my front yard? Its ability to cure cancer has me in complete awe!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

A tudósok szerint ez a gyökér elpusztítja a rákos sejtek 95 százalékát
error: Content is protected !!