doctors-in-shock-consume-these-two-ingredients-together-and-for-7-days-you-can-lose-up-to-10-pounds
Minden nő álmodik a tökéletes alak elérésről, szinte nap mint nap, nem vesz ruhákat, hogy majd akkor, amikor lefogy, és azt akarja, hogy elolvadjon e felesleg. 
Azonban csak kevesen tudják megállni, hogy sokat egyenek és még kellő mennyiséget mozogni is mellé, hogy tényleg bekövetkezzen az egészséges súlyvesztés.


 
De mi van, ha azt mondom, hogy le lehet fogyni anélkül is, hogy bármilyen testmozgást végeznél, és még normálisan eheted is, amit általában akarsz? Igen ez is lehetséges, azt mondom! 

Tudom, hogy ez hihetetlenül hangzik, és hihetetlen is, mégis igaz. Mindössze annyit kell tenned, hogy megpróbálod elkészíteni ezt a csodálatos italt, és akkor elkezdesz fogyni rövid idő alatt.

Itt van, mit kell csinálni a cél érdekében! Igazán egyszerű és nagyszerű!

Először fel kell forralni 200 ml vizet. Csak 2 evőkanál fahéj kell hozzá, amit bele kell tenni a vízbe. Most ezt a keveréket tedd félre, és hagyd kihűlni. Akkor kell hozzá 2 evőkanál mézet adagolni.


 
Fogyaszd ezt az italt minden nap, legalább egy hónapon keresztül. Egyezteln dologra figyelj, rendes, jó minőségű cejloni fahéjt szerezz be (Culinarisban kapható), a zacskós, bolti fahéj fabadkát sem ér, nem viszi le kellőképpen a vrcukorszintet, ami ennek a fogyókúrás hatásnak az alapja: nem engedi a cukrokat, szénhidrátokat gyorsan lebomlani és zsírsejtek formájában lerakódni a szervezetben.
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Az orvosok sokkot kaptak: ezt a két hozzávalót itta 7 napig és 4 kilót ledobott a nő
error: Content is protected !!